Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Onderhandelen op Marktplaats? Victor Mids deelt zijn ultieme tip!

Marktplaats is dé plek om lekker ongegeneerd te gaan onderhandelen. Maar hoe zorg je er nu voor dat je die leuke bank of  nieuwe telefoon ook daadwerkelijk krijgt? Victor Mids deelt zijn ultieme onderhandelingstip.

In een interview met het AD laat de Nederlandse illusionist weten dat hij een handig trucje heeft als het gaat om bieden op Marktplaats.

Advertentie

Specifiek bedrag noemen
Toen hij onlangs een tweedehands keyboard zocht, heeft hij de truc nog toegepast: “Je moet dan altijd een heel specifiek bedrag noemen. Dus niet 50 euro, maar zeggen: “Oke ik bied 53,16”. Uit onderzoek blijkt dat het brein van de ander vervolgens denkt: er zal wel een redenatie achter dat bod zitten.”

Nooit ‘ik bied’ zeggen
Bij een bod van 50 euro geef je volgens de illusionist het signaal af dat 55 euro ook mogelijk is, terwijl dat bij 53,16 euro niet het geval is. Wat volgens hem ook heel goed werkt, is te zeggen ‘ik vind het dit waard’ in plaats van ‘ik bied’: “Een ander kan namelijk nooit reageren met ‘dat vind jij het niet waard’, want het is een mening,” aldus Mids.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD. Beeld: ANP

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien