Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Ontzettend verdrietige dag voor Ilse DeLange

Zangeres Ilse DeLange heeft een moeilijke dag achter de rug. Zaterdag zou haar overleden vader 80 jaar zijn geworden. Hoewel Ilse het hier erg zwaar mee had, moest ze gewoon optreden.

Ilse’s vader Joop overleed in 2012 aan kanker.

Advertentie

Groot gemis
Op Instagram plaatst de zangeres een prachtige, donkere foto. Hier schrijft ze bij: “Apeldoorn… dank voor een bijzondere avond. Soms zat er even een brok in m’n keel. M’n pa was 80 geworden vandaag. We hebben het op een mooie manier geëerd vanavond. Missen is houden van.”

Steun
Ilse’s volgers steken haar een hart onder de riem. Zo worden er veel lieve woorden en hartjes bij de foto geplaatst. Ook Songfestival-winnaar Duncan Laurence laat met hartjes weten dat hij aan haar denkt.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien