Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

'Op1'-kijkers raken niet uitgepraat over 'cliffhanger van de eeuw'

Zondagavond schoof onder meer Wilfred Genee aan tafel bij presentatoren Jeroen Pauw en Fidan Ekiz aan in Op1. Ruim 1,3 miljoen kijkers zagen hoe het programma een tikkeltje gek eindigde. Al gauw was de bijzondere cliffhanger op Twitter het gesprek van de avond.

Voor Veronica Inside-presentator Wilfred Genee was het bewogen week. Bij Op1 deed hij zondagavond zijn verhaal.

Advertentie

Speciale uitzending

Een week eerder zorgden uitspraken van Johan Derksen over rapper Akwasi in het voetbalprogramma voor een hoop ophef. Adverteerders gaven aan niet langer rond het programma uitgezonden te willen worden en spelers van het Nederlandse elftal besloten om geen interviews meer te geven aan Veronica Inside. Er volgde een speciale uitzending waarin de heren met oud-voetballer Wim Kieft, advocaat Natacha Harlequin en oud-voetballer Dries Boussatta in gesprek gingen over racisme.

Die speciale uitzending zorgde weer voor gemengde reacties. Vooral de rol van Wilfred Genee viel op. De gemoederen liepen zo hoog op, dat de laatste uitzending van het seizoen geschrapt is.

Abrupt einde

In Op1 werd er zondagavond flink over gediscussieerd door Jeroen Pauw, Fidan Ekiz en Wilfred Genee. Aan het einde van de uitzending wilden zowel Fidan Ekiz als tafelgast Wilfred Genee nog iets zeggen. Maar de tijd zat erop en de regie schakelde over naar het journaal van half 12.

“We doen het wel na de uitzending”, zei de presentatrice. Vervolgens hoorde de kijker Wilfred Genee nog zeggen dat hij “hier verbaasd naar zit te kijken”. Maar toen Jeroen Pauw hem vroeg waar hij zo verbaasd over was, startte de eindtune van het programma.

Op Twitter ging het al gauw los over de bijzondere cliffhanger:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter. Beeld: Bnnvara

Lees meer

Femke: “Ineens had ik veel behoefte om heel diep in het glaasje te kijken”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (7) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze voor Libelle wat haar bezighoudt. Deze week schrijft ze over vertier buitenshuis.

Eens in de zoveel tijd begint Oscar te klagen dat ik zo vaak weg ben. De afgelopen coronamaanden hoorde ik hem uiteraard niet. Maar sinds ik eindelijk weer kan afspreken met vrienden, en helemaal nu de terrassen open zijn, zoek ik mijn vertier weer ger

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien