Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Openhartige André Hazes: "Mijn zoon herkent me tenminste weer" 

In het nieuwe seizoen van de reallifesoap ‘André Hazes: ik haal alles uit het leven’, neemt de zanger je opnieuw mee in zijn hectische werk- én privéleven. 

André en zijn gezin hebben een roerige tijd achter de rug. André en zijn vriendin Monique zijn een tijdje uit elkaar geweest omdat de zanger teveel met zijn werk in plaats van zijn gezin bezig was, zijn toen weer bij elkaar gekomen én hebben inmiddels een nieuw huis gekocht. Daarnaast heeft André afgelopen mei een rustperiode van een maand ingelast omdat hij naar eigen zeggen ‘niet meer kon’.

Advertentie

Bewijsdrang
In de allereerste aflevering van Ik haal alles uit het leven is André openhartig over deze moeilijke periode. “Ik heb altijd de drang gehad om mezelf te bewijzen dat ik hard kan werken. Als mensen tegen me zeiden: ‘Je wordt toch nooit zo goed als je vader’, dacht ik: dat is misschien wel zo, maar ik wil dat mijn zoon net zo trots op me is als dat ik op mijn eigen vader was. Dat is ook de reden waarom ik me zo gek hebben laten maken om zo veel te doen.”

Speciaal voor Monique
“Ik had het gevoel dat ik iets in moest halen”, vervolgt André. “Die maand thuis heeft me zoveel opgeleverd. Ik ben niet meer de man die het vlees aansnijdt op zondag. Die kleine herkent me tenminste weer en ik voel dat hij gek op me is. Ik ben blij met die verandering.” Ook laat hij weten dat hij speciaal voor zijn Monique een nummer heeft geschreven, welke een plekje krijgt op zijn nieuwe album. “Het is natuurlijk allemaal een beetje kut geweest, een rottijd. Daarom heb ik speciaal voor haar een nummer geschreven.”

Dat André zo puur en openhartig was in de aflevering, viel ook de kijkers op:

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief! 

Bron: SBS6.nl. Beeld: ANP

Memoires van een Maîtresse – Deel 39: “Misschien kun jij maar beter gaan”

memoires

Premium

Blijkbaar moet Sabine de trossen losgooien als het op geduld aankomt. De Kapitein doet uiterst vaag over hoe hun relatie nu verdergaat en haar telefoon is nog steeds in handen van Erik de IT-man.

Wanneer ik terugkom van de markt, staat mijn woonkamer bomvol mannen. Vandaag verhuist Thijs. Hij heeft een mooi appartement gevonden, 2 straten verderop. Het voelt ongemakkelijk, met mijn bloemen in mijn hand en al die grote beren die zich ook geen houding weten te geven. “Iemand koffie?” roep ik, maar uit de mokken die zij schalks in de lucht houden, weet ik dat mijn vraag m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien