Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Openhartige André Hazes: "Mijn zoon herkent me tenminste weer" 

In het nieuwe seizoen van de reallifesoap ‘André Hazes: ik haal alles uit het leven’, neemt de zanger je opnieuw mee in zijn hectische werk- én privéleven. 

André en zijn gezin hebben een roerige tijd achter de rug. André en zijn vriendin Monique zijn een tijdje uit elkaar geweest omdat de zanger teveel met zijn werk in plaats van zijn gezin bezig was, zijn toen weer bij elkaar gekomen én hebben inmiddels een nieuw huis gekocht. Daarnaast heeft André afgelopen mei een rustperiode van een maand ingelast omdat hij naar eigen zeggen ‘niet meer kon’.

Advertentie

Bewijsdrang
In de allereerste aflevering van Ik haal alles uit het leven is André openhartig over deze moeilijke periode. “Ik heb altijd de drang gehad om mezelf te bewijzen dat ik hard kan werken. Als mensen tegen me zeiden: ‘Je wordt toch nooit zo goed als je vader’, dacht ik: dat is misschien wel zo, maar ik wil dat mijn zoon net zo trots op me is als dat ik op mijn eigen vader was. Dat is ook de reden waarom ik me zo gek hebben laten maken om zo veel te doen.”

Speciaal voor Monique
“Ik had het gevoel dat ik iets in moest halen”, vervolgt André. “Die maand thuis heeft me zoveel opgeleverd. Ik ben niet meer de man die het vlees aansnijdt op zondag. Die kleine herkent me tenminste weer en ik voel dat hij gek op me is. Ik ben blij met die verandering.” Ook laat hij weten dat hij speciaal voor zijn Monique een nummer heeft geschreven, welke een plekje krijgt op zijn nieuwe album. “Het is natuurlijk allemaal een beetje kut geweest, een rottijd. Daarom heb ik speciaal voor haar een nummer geschreven.”

Dat André zo puur en openhartig was in de aflevering, viel ook de kijkers op:

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief! 

Bron: SBS6.nl. Beeld: ANP

Overwin je grote en kleine angsten met de fear setting methode

fear setting methode

Bij belangrijke beslissingen spelen vaak allerlei doemscenario’s door ons hoofd, en dat kan verlammend werken. Want wat als…? Met de fear setting methode durven we, weloverwogen, wél tot actie over te gaan.

Ontslag nemen en voor jezelf beginnen, speechen op een bruiloft, alleen op vakantie gaan, je leidinggevende de waarheid zeggen, autorijden, een echtscheiding aanvragen, solliciteren op een hogere functie, koken voor een grote groep: bijna allemaal hebben we wel een droom, doel of verlangen. Iets wat we graag willen of waarvan we vinden dat we het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien