Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Ophef om kind met sixpack in reclame voor onderbroeken

Op de reclameposter van een bekend onderbroekenmerk staan een jongeman en een kind te poseren in een zwembroek. Niks geks zou je zeggen. Toch is er veel ophef over ‘de sixpack’ van het kind.

Want hoort een kind tegenwoordig op een reclameposter een sixpack te hebben? Veel mensen vinden het ongepast en totaal niet realistisch.

Advertentie

Zwemkleding
Het onderbroekenmerk wil met deze reclame laten zien dat ze in plaats van alleen onderbroeken nu ook zwemkleding voor mannen verkopen. Toch is de foto bij veel mensen in het verkeerde keelgat gekomen. Zo wordt er gesproken over ‘gevaarlijke beeldvorming’.

Gefotoshopt
Wordt hiermee gezegd dat zelfs kinderen al het lichaam moeten hebben een topsporter? De meesten gaan ervan uit dat de sixpack is gefotoshopt, maar vinden het alsnog echt niet kunnen.”Alsof iemand dat hoofd op een verkeerd lichaam heeft geplakt”, reageert iemand zelfs.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter. Beeld: Twitter, iStock

Speel hier de snackpuzzel van zaterdag 25 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze zaterdag 25 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien