Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Oplettende kijkers spotten 'Amalia' in publiek van Jinek

Eva Jinek was natuurlijk het stralende middelpunt van haar talkshow ‘Jinek’, maar er was nog een dame die op de nodige aandacht kon rekenen. Achter Eva in het publiek zat namelijk een meisje dat sprekend op Amalia leek.

Het duurde dan ook niet lang voordat Twitteraars zich begonnen af te vragen of het echt de kroonprinses was die in het publiek zat.

Advertentie

Ook Máxima?
Voor de kijkers linksachter Eva, zat een meisje met lang blond haar dat volgens kijkers wel erg veel weg had van de dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. En daar bleef het niet bij, want sommige mensen dachten óók Máxima in het publiek te spotten. Kijk en oordeel zelf:

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter. Beeld: ANP

Zo ziet deze week (20 t/m 26 oktober) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien