Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Oplettende kijkers spotten 'Amalia' in publiek van Jinek

Eva Jinek was natuurlijk het stralende middelpunt van haar talkshow ‘Jinek’, maar er was nog een dame die op de nodige aandacht kon rekenen. Achter Eva in het publiek zat namelijk een meisje dat sprekend op Amalia leek.

Het duurde dan ook niet lang voordat Twitteraars zich begonnen af te vragen of het echt de kroonprinses was die in het publiek zat.

Advertentie

Ook Máxima?
Voor de kijkers linksachter Eva, zat een meisje met lang blond haar dat volgens kijkers wel erg veel weg had van de dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. En daar bleef het niet bij, want sommige mensen dachten óók Máxima in het publiek te spotten. Kijk en oordeel zelf:

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter. Beeld: ANP

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien