Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Opmerking van kandidaat in ‘De Sleutel’ zorgt voor grote hilariteit onder kijkers

Beau van Erven Dorens heeft met zijn programma ‘De Sleutel’ opnieuw voor een aantal spraakmakende momenten gezorgd. Vooral het moment waarop één van de kandidaten, Sunil, voor de rechter moet verschijnen zorgt onder kijkers voor de nodige hilariteit.

Want hoewel de situatie van Sunil natuurlijk allesbehalve grappig is, weet hij met zijn onvoorspelbare opmerkingen toch weer wat luchtigheid aan de aflevering te geven.

Advertentie

Flinke problemen
In de eerste afleveringen veroverde Sunil al de harten van honderdduizenden televisiekijkers. Het werd al snel duidelijk dat de Zwollenaar met de nodige problemen kampt. Zo blijkt hij een enorm alcoholprobleem te hebben en loopt hij ook nog eens rond met flinke jeugdtrauma’s. Al deze problemen zorgen ervoor dat Sunil af en toe een beetje onvoorspelbaar uit de hoek komt.

Strafblad
In de aflevering van dinsdagavond was te zien dat de Zwollenaar voor de rechter moest verschijnen. Zijn klaagzang over het feit dat hij geen biertjes mee mag nemen naar de rechtszaal, kan op weinig sympathie rekenen. Maar de opmerking die hij daarna maakt, zorgt desondanks voor grote hilariteit. Wanneer de rechter Sunil uitlegt dat hij een strafblad van ‘maar liefst 25 pagina’s heeft’ reageert Sunil gevat: “Ja maar jullie schrijven alles zo uitgebreid dus dat is logisch, dat het er 25 zijn.”

Reacties Twitter
Op Twitter duurt het niet lang voordat de reacties op Sunils opmerking binnenstromen:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: De Sleutel, Twitter. Beeld: RTL

Igone de Jongh: “Door Thijs leer ik om niet in paniek te raken”

Igone de Jongh Libelle

Met haar afscheid van Het Nationale Ballet had danseres Igone de Jongh (41) een helder doel voor ogen: minder keurslijf, meer vrijheid. “Het is zo lekker om zélf mijn keuzes te kunnen maken.”

Het is een van die tropische dagen in augustus en door de straten blaast een snikhete wind, maar in het hotel waar we hebben afgesproken is het heerlijk koel. Toch vraagt danseres Igone de Jongh (41) bijna smekend: “Zullen we buiten lunchen? Het is hier zo koud! En ik ben dol op dit weer.” Dus zitten we even later aan een tafeltje langs een Amsterdamse gracht en kijken we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien