Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Kijkers raken niet uitgepraat over déze opmerking van Chantal in 'MAFS'

Maandag- en dinsdagavond staat bij veel mensen om 20.30 uur stipt de tv aan voor de nieuwste aflevering van MAFS. Ook maandagavond trok het programma weer veel kijkers en waren de getrouwde koppels ook op Twitter hét gesprek van de avond.

En dan ging het met name over het huwelijk tussen Chantal en Henk. Op Twitter verschenen al tijdens de aflevering tientallen tweets over een bepaalde opmerking van Chantal over haar ‘man’.

Advertentie

Toch geen match

De 2 zijn al weken een veelbesproken onderwerp op social media. Al gauw na het huwelijk leek het alles behalve te boteren tussen het koppel. Vorige week gaf Chantal toe dat ze ‘eigenlijk gewoon nee had moeten zeggen‘ toen ze voor Henk stond. “Ik weet dat het een wetenschappelijk huwelijk is. Maar toch heb je wel een voorkeur”, zei ze toen.

De kijkers van het programma hebben het te doen met Henk. Ook in de aflevering van maandagavond krijgt hij van zijn vrouw een paar verwijten naar zijn hoofd geslingerd. Maar vooral over 1 opmerking van Chantal raken fans van het programma niet uitgepraat.

De blondine vertelt namelijk dat ze ‘gekwetst is door wat de tegenpartij heeft gezegd’. En dáár vinden kijkers iets van. “De tegenpartij? In een huwelijk noemen we dat partner”, schrijft iemand:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter. Beeld: RTL

Lees meer

20 vragen aan Lex Uiting: “Er zijn anderen die beter zijn, maar ik kan óók iets”

Lex uiting - Libelle

Premium

Presentator Lex Uiting (33) bracht onlangs het nummer Danse Ôs Vreej uit, als eerbetoon aan 75 jaar vrijheid. Hij woont met zijn vriendin Suus in Amsterdam.

Waarom heb je het nummer Danse Ôs Vreej uitgebracht?
“Het is het meest persoonlijke liedje dat ik ooit heb geschreven. Het is het verhaal van mijn omaatje, zij is nu 90. Ik was bij haar op bezoek en ze vertelde over de oorlog, hoe ze tijdens de bevrijding al die jaren oorlog van zich heeft afgedanst.”

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien