Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Oranjes stralen bij jaarlijkse fotosessie in tuin van paleis Huis ten Bosch

Vrijdagmiddag ontvingen Willem-Alexander, Máxima, Amalia, Ariane en Alexia tientallen fotografen voor de jaarlijkse fotosessie in de tuin van paleis Huis ten Bosch.

Het was voor de Oranjes de eerste keer dat zij uitgebreid op de foto gingen voor hun nieuwe huis. In januari verruilde het gezin Villa Eikenhorst in Wassenaar voor Huis ten Bosch in Den Haag. Prinses Beatrix woonde daar tot 2014, waarna het paleis flink is opgeknapt.

Advertentie

Traditie
Net als de jaarlijkse fotosessie tijdens de wintersportvakantie van het koninklijk huis, is ook dit persmoment aan het begin van de zomervakantie al jarenlang een traditie. Fotografen kunnen op deze momenten naar hartenlust foto’s schieten, maar moeten het gezin buiten deze officiële momenten met rust laten.

Zomers
Zowel onze koning als koningin én hun 3 dochters zagen er stralend uit. Alle 3 de meiden verschenen voor de vijver in een heerlijk zomerse jurk. Willem-Alexander en Máxima poseerden zowel met het hele gezin als met z’n 2en. En ook alle 3 de prinsessen werden apart op de kiek gezet. Zodra alles erop stond, werden de meiden met een dikke knuffel door hun ouders opgevangen.

Op social media ging het al snel over de prachtige jurk van Máxima. Het exemplaar blijkt van Jan Taminiau te zijn, een ontwerper van wie onze koningin vaker jurken draagt:

Voor zo’n parel van een jurk moet je toch wel flink diep in de buidel tasten. Daarom hier een aantal prachtige maxi(ma)-jurken met een iets voordeliger prijskaartje:

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: NOS & ANP. Beeld: ANP

Maartje en de meisjes – deel 38: “Schat? Als ik nou echt bi ben, wil je dan ook nog met me trouwen?”

voel je je

Een vraag van Liesbeth zet Maartje flink aan het denken. De vrouwenliefde uit haar leven schrappen voelt niet goed. Maar wat wil ze dan wel?

Jochem en ik maken een avondwandeling terwijl de kinderen in bad zitten. “We leggen onszelf wel op bed hoor mam,” riep Nine stoer. Ik vind het heerlijk nu de kinderen groter en zelfstandiger worden.

“Hoe voel je je?” vraag ik aan Jochem.

“Eh, goed. Hoezo?” Hij kijkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien