Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Foutje bedankt: Orlando Bloom spelt naam zoon verkeerd in tattoo

Acteur Orlando Bloom heeft de naam, geboortedatum en -tijdstip van zijn zoon Flynn laten vereeuwigen op zijn onderarm. Helaas zit er een foutje in de tatoeage… 

Orlando Bloom heeft de tekst in morsecode laten tatoeëren. Morse is een communicatiecode uit 1835. Het is een lijn met tussenpozen en puntjes die staan voor letters, leestekens en cijfers. Deze code werd vooral gebruikt door de zeevaart, luchtvaart en militairen om berichten door te geven. Nadat de acteur vol trots een foto van zijn tatoeage deelde op Instagram merkte een oplettende volger op dat er een puntje ontbrak en er nu Frynn staat in plaats van Flynn.

Advertentie

Tatoeëerder Balazs Bercsenyi heeft via Instagram laten weten dat ze de spelfout snel zullen herstellen.

 

View this post on Instagram

 

former Legolas and the hungarian tattooed Frodo 😩😅

A post shared by BB (@balazsbercsenyi) on

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Weekend. Beeld: Brunopress

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien