Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Oscar Aerts voor de tweede keer vader geworden

Blij babynieuws voor Oscar Aerts. De bekende acteur is voor de tweede keer vader geworden. Dat maakt hij woensdagavond met een lieve foto bekend op Instagram.

Het jongetje heeft de naam Seth gekregen.

Advertentie

Grote broer
Oscar Aerts en zijn vriendin Jessica hebben samen al een zoontje, Eli Benja genaamd. Het kleine jongetje kwam ter wereld op 30 augustus 2016. Met de komst van Seth is Eli een grote broer geworden. “Seth is geboren op 4-12-2019”, laat de voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur weten op Instagram.

View this post on Instagram

 

Seth is geboren❤️ 4-12-2019

A post shared by Oscar Aerts (@oscaraerts) on

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Columnist Hans: “Het nadeel van gespreksnarcisten? Ze vréten energie”

Hans

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in zijn leven. Deze week: gespreksnarcisten.

Gespreksnarcisme, ik had er nog nooit van gehoord. Een gespreksnarcist is iemand die gedurende een gesprek alleen maar over zichzelf wil spreken. Nu ik wist wat het was, moest ik meteen aan mijn buurvrouw Annemieke denken. Vorige week moest ik uitwijken voor een auto, waarbij ik van mijn fiets viel en mijn voet verstuikte. Dat liep een beetje moeilijk. “Wat heb jij nou?”, vroeg Annemieke, toen ik haar huis voorbij strompelde. “Van mijn fiet

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien