Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Déze oud GTST-acteur is in het huwelijksbootje gestapt

Oud GTST-acteur Louis Talpe (37) is samen met zijn grote liefde Tiffany Ling-Vannerus in het huwelijksbootje gestapt. Op Instagram deelt hij een prachtig kiekje van de grote dag.

Meet my wife, forever in love with you“, schrijft hij bij de mooie trouwfoto. Louis en Tiffany zijn al 2 jaar een koppel. Eind 2018 vroeg hij haar ten huwelijk.

Advertentie

Mike Brandts
De Belgische acteur is in Nederland bekend geworden door zijn rol als Mike Brandt in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Ook heeft hij in de serie Verliefd op Ibiza gespeeld en was hij Mega Toby in de kinderserie Mega Mindy.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Meet my wife, forever in love with you ❤️

Een bericht gedeeld door Louis Talpe (@louistalpe1) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Cheers to life, cheers to love.. thank you for saying yes to us. I love you @tiffanylingvannerus ❤️💍

Een bericht gedeeld door Louis Talpe (@louistalpe1) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien