Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Zó ziet de oudste dochter van Ruud de Wild eruit

De vlag mag uit in zowel huize De Wild als huize Dagelet. De dochter van radioman Ruud de Wild en presentatrice Tatum Dagelet is maandag geslaagd voor haar havo-diploma.

Haar apetrotse vader en moeder delen op Instagram een plaatje van de scholier.

Advertentie

“De meest trotse vader ben ik. Mijn dochter Toy Travis heeft haar havo-diploma”, schrijft Ruud de Wild bij de foto waar zijn dochter trots met een vlag poseert. Ook moeder Tatum Dagelet laat haar volgers weten hoe blij ze is met dit mooie nieuws. “Lieve schat, ik ben zo super trots op jou”, klinkt het.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ruud de Wild (@ruuddewild) op

Scheidingen

Ruud de Wild en Tatum Dagelet trouwden in september 2000. Na 3 jaar kregen ze dochter Toy Travis, maar al snel daarna strandde hun huwelijk. De radio-dj trouwde enkele jaren later met Aafke Burggraaf. Met haar kreeg hij nog een zoon en een dochter. Ook die relatie hield geen stand. Inmiddels vormt hij een setje met ontwerpster Olcay Gulsen.

Haar breuk met Ruud de Wild vormde voor Tatum Dagelet de inspiratie voor een boek dat gaat over wat er komt kijken bij een echtscheiding met kinderen. In 2011 schreef ze Drinken, vloeken en hopen dat je bemind wordt. Ook maakt de actrice een tv-programma met kinderen van gescheiden ouders. Op de ‘wisseldag’ rijdt ze van de ene naar de andere ouder en voert ze openhartige gesprekken met kinderen.

De gescheiden Rita (59) ziet een relatie weer zitten dankzij haar nieuwe coupe:

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram Ruud de Wild. Beeld: Brunopress

Lees meer

Als antibiotica niet meer werkt: dit moet je weten over bacteriofagen

bacteriofagen

Premium

We worden steeds resistenter voor antibiotica, en dat is volgens artsen een groot probleem. Gelukkig is er een alternatief: bacteriofagen. Wat zijn dat en waarom is die therapie in Nederland nog geen optie?

Inge: “Vijf jaar geleden kreeg ik een blaasontsteking. Die is niet adequaat aangepakt, waardoor ik met een bloedvergiftiging in het ziekenhuis belandde. Daarna ben ik nooit goed hersteld. Geregeld moest ik met spoed naar de huisarts omdat ik me beroerd voelde. Dan kreeg ik een nieuwe dosis medicijnen om de ontsteking eronder te krijgen, maar pillen hie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien