Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Zó ziet de oudste dochter van Ruud de Wild eruit

De vlag mag uit in zowel huize De Wild als huize Dagelet. De dochter van radioman Ruud de Wild en presentatrice Tatum Dagelet is maandag geslaagd voor haar havo-diploma.

Haar apetrotse vader en moeder delen op Instagram een plaatje van de scholier.

Advertentie

“De meest trotse vader ben ik. Mijn dochter Toy Travis heeft haar havo-diploma”, schrijft Ruud de Wild bij de foto waar zijn dochter trots met een vlag poseert. Ook moeder Tatum Dagelet laat haar volgers weten hoe blij ze is met dit mooie nieuws. “Lieve schat, ik ben zo super trots op jou”, klinkt het.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ruud de Wild (@ruuddewild) op

Scheidingen

Ruud de Wild en Tatum Dagelet trouwden in september 2000. Na 3 jaar kregen ze dochter Toy Travis, maar al snel daarna strandde hun huwelijk. De radio-dj trouwde enkele jaren later met Aafke Burggraaf. Met haar kreeg hij nog een zoon en een dochter. Ook die relatie hield geen stand. Inmiddels vormt hij een setje met ontwerpster Olcay Gulsen.

Haar breuk met Ruud de Wild vormde voor Tatum Dagelet de inspiratie voor een boek dat gaat over wat er komt kijken bij een echtscheiding met kinderen. In 2011 schreef ze Drinken, vloeken en hopen dat je bemind wordt. Ook maakt de actrice een tv-programma met kinderen van gescheiden ouders. Op de ‘wisseldag’ rijdt ze van de ene naar de andere ouder en voert ze openhartige gesprekken met kinderen.

De gescheiden Rita (59) ziet een relatie weer zitten dankzij haar nieuwe coupe:

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram Ruud de Wild. Beeld: Brunopress

Lees meer

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien