Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Dít uitgesproken pak draagt Waylon tijdens zijn optreden op het Songfestival

Volgende week is het zover: dan gaat Waylon ons land vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Vandaag is zijn outfit bekendgemaakt. De keuze is gevallen op een behoorlijk opvallend pak! 

De zanger trekt namelijk een jasje aan met luipaardmotief. Hij combineert het met een zwarte broek en een zwarte hoed met glitters.

Advertentie

Eerste repetitie
Vandaag heeft Waylon zijn eerste repetitie in Portugal. Volgende week donderdag is de halve finale van de zangshow. Als Waylon genoeg stemmen krijgt, mag hij op zaterdag 12 mei meedoen aan de grote finale.

Voor Waylon kan het allemaal niet meer op: gisteren maakte hij bekend dat hij vader wordt. Zijn vriendin Bibi Breijman is in verwachting van hun eerste kindje. “Wie de trofee ook mee naar huis neemt, dit is de mooiste van allemaal”, zegt hij over het babynieuws.

Waylon deelt zelf deze foto:

Thx to @tonycohenofficial @tonycohen14 for this masterpiece… #esfoutfit

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

Bron & Beeld: Instagram

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Zo ziet deze week (11 t/m 17 augustus) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien