Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Dít uitgesproken pak draagt Waylon tijdens zijn optreden op het Songfestival

Volgende week is het zover: dan gaat Waylon ons land vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Vandaag is zijn outfit bekendgemaakt. De keuze is gevallen op een behoorlijk opvallend pak! 

De zanger trekt namelijk een jasje aan met luipaardmotief. Hij combineert het met een zwarte broek en een zwarte hoed met glitters.

Advertentie

Eerste repetitie
Vandaag heeft Waylon zijn eerste repetitie in Portugal. Volgende week donderdag is de halve finale van de zangshow. Als Waylon genoeg stemmen krijgt, mag hij op zaterdag 12 mei meedoen aan de grote finale.

Voor Waylon kan het allemaal niet meer op: gisteren maakte hij bekend dat hij vader wordt. Zijn vriendin Bibi Breijman is in verwachting van hun eerste kindje. “Wie de trofee ook mee naar huis neemt, dit is de mooiste van allemaal”, zegt hij over het babynieuws.

Waylon deelt zelf deze foto:

Thx to @tonycohenofficial @tonycohen14 for this masterpiece… #esfoutfit

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

Bron & Beeld: Instagram

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Roos Schlikker: “Wie thuiswerkt, heeft de uitgelezen kans om op de raarste momenten iets te doen”

Roos Schlikker

Roos Schlikker (44) heeft 2 zonen, een man, een vader op leeftijd, vriendinnen en o ja, ook zichzelf om voor te zorgen.

Nu we vanwege corona weer zijn weggejaagd uit de kantoortuinen, lopen velen tegen problemen aan. Was het begin dit jaar nog wel geinig, zoomen met collega’s, eindelijk zien dat de directeur ook maar gewoon in een rommelig rijtjeshuisje woont, lunchen met het gezin en intussen wat werkmails schrijven, inmiddels is de lol eraf. Want misschien waren er in maart nog mensen die de lockdown als mogelijkheid zagen om het een beetje kalmer aan te doen, inmiddels

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien