Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Waarom we zondag allemaal weer voor de buis zitten voor 'Paleis voor een prikkie'

Zondagavond is het eindelijk zover: ‘Paleis voor een prikkie’ begint weer, na een denderend eerste seizoen. En dat wordt uiteraard smullen.  

De meesten kennen Frank Jansen (72) en Rogier Smit (43) vooral van het veelbesproken realityprogramma Steenrijk, straatarm. In dat programma ruilen rijke Nederlanders voor een week van leven met mensen die juist weinig te besteden hebben. Het publiek was dol op dit duo, aangezien ze zo sympathiek waren. Daarom kwamen Frank en Rogier met een eigen programma: Paleis voor een prikkie. 

Advertentie

Kringloopwinkel
In dit programma helpen Frank en Rogier wat minder bedeelde mensen met het inrichten van hun huis. Het duo gaat kringloopwinkels af om met maximaal 250 euro een droomwoning te creëeren. Voordat ze aan dit programma begonnen, waren Frank en Rogier nog nooit in een kringloopwinkel geweest, vorig jaar pas voor het eerst. “Ik wist tot die dag van het bestaan van zulke winkels niet af”, vertelt Frank in een interview met De Volkskrant“Wat een ontdekking was dat.”

Fans
Het eerste seizoen was een groot succes. Twitter ontplofte tijdens en na iedere aflevering. Kijkers prikken zó door hun bekakte karakters heen: wát een leuk duo is het. En wat weten ze iedere keer toch weer een droomhuis te creëren voor de mensen – en dat voor een prikkie.

We kunnen niet wachten! Paleis voor een prikkie zie je vanaf vanavond iedere zondagavond om 20.30 uur op SBS 6.

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: De Volkskrant. Beeld: Twitter

Met de Inventum steelstofzuiger en kruimeldief in één houd je jouw paleis voor een prikkie schoon en stofvrij: 

Inventum Steelstofzuiger en kruimeldief in één
Inventum Steelstofzuiger en kruimeldief in één
€ 149,99 € 104,90
Bestellen

Met dit trucje versterk jij heel makkelijk de WiFi-verbinding in huis: 

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien