Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Patricia (29) maakt diepe indruk op de coaches in TVOH

Vrijdagavond was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van The Voice of Holland. Hoewel er meerdere goede optredens waren te zien, was het vooral de 29-jarige Patricia van Haastrecht die diepe indruk maakte op de coaches.

Met haar vertolking van Rise Up wist ze zelfs zanger Waylon tot tranen te roeren.

Advertentie

Grote wens
En Patricia is bepaald geen onbekende. De blondine is freelance zangeres, speelt in theatervoorstellingen en is zo nu en dan ook te horen in commercials op televisie. Toch heeft Patricia maar één wens, en dat is een groter publiek bereiken.

Eindelijk klaar voor
Aan presentatrice Wendy van Dijk vertelt ze dat ze er eerder niet klaar voor was om mee te doen aan het programma. “Het ging een lange tijd niet goed met me. Ik zat niet goed in mijn vel.” Ondanks de vele complimenten die ze kreeg, geloofde ze niet in zichzelf. Tot nu.

Moeilijke tijd
Patricia koos voor het nummer Rise Up, een lied dat een speciale betekenis voor haar heeft. Het staat symbool voor de moeilijke tijd die ze heeft meegemaakt en dat ze klaar is om nu zichzelf te laten zien aan de wereld.

Tranen in ogen
Al in de eerste paar seconden draaien Waylon, Ali B en Lil  Kleine zich om. Anouk lijkt nog even te wachten, maar kan het uiteindelijk niet laten om ook te draaien. Ondertussen kan Waylon, die gefascineerd naar Patricia’s optreden kijkt, zijn tranen niet bedwingen.

Betoverd
“Ik had echt de tranen in mijn ogen staan. Ik vond het zó geweldig wat je aan het doen was”, zo vertelt de emotionele zanger. “Ik was betoverd.” Ook de andere juryleden hebben niks dan lovend commentaar voor Patricia. “Jeetje, wat een goede stem. Onwijs goed, super groot bereik. Ik zou je graag in mijn team willen hebben. Maar je moet nog wel leren doseren”, oordeelde Anouk.

Patricia liet haar keuze uiteindelijk vallen op Waylon. “Ik ga heel erg op mijn gevoel af nu.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: The Voice of Holland. Beeld: YouTube

Speel hier de snackpuzzel van zondag 19 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze zondag 19 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de hersenkraker op te lossen. Veel plezier!

[minipuzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien