Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Patty Brard is 20 kilo lichter en wordt overladen met complimenten om deze foto

Het gaat goed met Patty Brard. Niet al te lang geleden onderging de presentatrice een maagverkleining en ze is nu al 20 kilo kwijt.

“Toen ik net tijdens het vloggen in mijn telefoon keek, dacht ik: ‘Dit ben ik helemaal niet’. Ik herkende mezelf niet meer. Ik voel me al zó anders”, vertelde Patty eerder, toen ze in een rap tempo 10 kilo kwijt raakte vlak na de operatie.

Advertentie

En nu is de presentatrice dus het dubbele kwijt: 20 kilo. Goede vriend Fred van Leer plaatste mede daarom een foto op Instagram, waarop duidelijk te zien is hoeveel Patty is afgevallen.

Patty Brard was altijd al een topper en beeldschoon, maar het is mooi om te zien hoe erg ze straalt. Dat vinden de mensen die reageren op de foto ook: “Knapperds, allebei”, “Prachtige vrouw”, “Wauw ze ziet er goed uit”, zijn maar een paar van de vele positieve opmerkingen die ‘la Patty’ te horen krijgt.

Ook Petra kreeg een maagverkleining en ging van maat 50 naar maat 38. Van ons kreeg ze een complete make-over:

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Wij zijn zoveel meer dan een tijdschrift. Zo brachten we bijvoorbeeld dit heerlijke saladeboek uit. Kun je gewoon bestellen:

Libelle kookboek Salades
Libelle kookboek Salades
8,95
Koop 'm hier

Beeld: ANP.

Sylvia Witteman: “Ik moffel de grote glasscherf op de grond snel weg”

Sylvia Witteman | Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week doet ze een poging om het huis van haar moeder schoon te maken. 

“Goed nieuws!”, zegt mijn moeder in het verpleeghuis. “Ik mag morgen naar huis!” Een week of vier heeft het wel geduurd voordat ze weer een beetje uit de voeten kon met haar nieuwe heup, maar nu is het toch (bijna) zover. “Stofzuigen en dweilen en zo kan ik voorlopig niet”, zegt ze. “Het zal wel een smeerboel zijn thui

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien