Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Patty Brard laat trots zien hoeveel ze nu weegt

Sinds haar maagverkleining, zit Patty Brard heerlijk in haar vel. De kilo’s vlogen er vanaf. Nu maakt de presentatrice bekend hoeveel ze op het moment weegt.

“Stabiel in alle opzichten! Zo trots en dankbaar voor alles wat me gebeurt”, schrijft Patty bij een kiekje van een weegschaal waarop het getal 63,7 prijkt.

Advertentie

Al ruim 1 jaar aan het afvallen
De laatste keer dat de voormalige Luv-zangeres haar gewicht met de wereld deelde, stond de teller op 60,2 kilo. Maanden later is daar slechts 3 kilo bijgekomen, wat betekent dat Patty geweldig op gewicht blijft. Sinds haar maagverkleining begin 2018, is ze zeker 35 kilo afgevallen. Chapeau!

Patty Brard afgevallen Libelle

Dit is waarom Patty Brard geen contact meer heeft met haar dochter: 

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief! 

Bron: Instagram Patty Brard. Beeld: Instagram, ANP 

Memoires van een Maîtresse – Deel 39: “Misschien kun jij maar beter gaan”

memoires

Premium

Blijkbaar moet Sabine de trossen losgooien als het op geduld aankomt. De Kapitein doet uiterst vaag over hoe hun relatie nu verdergaat en haar telefoon is nog steeds in handen van Erik de IT-man.

Wanneer ik terugkom van de markt, staat mijn woonkamer bomvol mannen. Vandaag verhuist Thijs. Hij heeft een mooi appartement gevonden, 2 straten verderop. Het voelt ongemakkelijk, met mijn bloemen in mijn hand en al die grote beren die zich ook geen houding weten te geven. “Iemand koffie?” roep ik, maar uit de mokken die zij schalks in de lucht houden, weet ik dat mijn vraag m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien