Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Patty Brard over haar vertrek bij SBS: ''Ik ben diep vernederd''

Patty Brard is onlangs gestopt als deskundige bij Shownieuws. De presentatrice had graag nog twee jaar willen blijven bij SBS, maar een gesprek met de nieuwe programma-directeur zorgde ervoor dat het anders liep. ‘’Eind vorig jaar ging ik in gesprek en dat werd heel naar,’’ vertelt ze in een openhartig interview in de LINDA.

De hoofdredacteur van SBS had Patty graag als presentatrice voor het programma Hart in Aktie gezien, maar de programma-directeur dacht daar anders over. Tijdens een gesprek met Patty gaf zij aan dat ze haar niet ‘fris en fruitig’ genoeg vond voor het programma.

Advertentie

Kwaad
De woorden van de directeur kwamen hard aan bij Patty: “Ik voelde me ontzettend vernederd. Me eerst een worst voorhouden om me daarna te kunnen bashen. Aanvankelijk werd ik kwaad, tijdens de kerstdagen heb ik er heel erg hard om gehuild en daarna heb ik besloten om de eer maar aan mezelf te houden.”

Overstap naar concurrent
Patty geeft aan dat ze een interview naar de concurrent RTL wel ziet zitten. Ze is er namelijk van overtuigd dat ze een goede aanvulling zou zijn aan het team daar. ‘’Zonder op te scheppen: het is handig om iemand als ik in je team te hebben. Als er iets aan de hand is met Gordon of Sonja Bakker kan ik ze gewoon een appje sturen. En ze antwóórden dan ook.”

Ruzie met zus
In het interview met het blad kaart Patty ook de relatie met haar zus aan, waar ze al twee jaar geen contact mee heeft. Zelf zegt ze daarover dat jaloezie een rol heeft gespeeld. ‘’Zij moest zich vroeger het rampetampen studeren, ik leerde heel makkelijk. Ik lulde mezelf met mijn flair overal doorheen – eigenlijk waar ik later mijn werk van heb gemaakt. Toen ik succes kreeg, drong zij zich op. Ze wilde mijn manager worden, er ook aan verdienen.

Familiebreuk
Een paar jaar later kregen de twee een ruzie over geld. ‘’En later botste ze met mijn broertje Robbert, die ziek was. Hij wilde haar niet meer zien; zij dacht dat ik daarachter zat. Toen hij overleed is de hele familie uit elkaar gevallen. Uiteindelijk heeft ze me teruggepakt door onze ouders voor zich te winnen.”

Niet welkom
Patty kreeg het bericht dat haar vader was overleden pas drie dagen daarna en was, in tegenstelling tot haar ex-man en haar dochter Priscilla, niet welkom op zijn uitvaart. „Zij waren uitgenodigd, mijn oudste broer en ik niet. Het werk van ons zusje, die zelfs beveiliging had ingehuurd om ons tegen te houden. Wij hoorden pas drie dagen nadat mijn vader overleed dat hij dood was. En onze namen stonden niet op de rouwkaart.”

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de beste nieuwsbrief van Nederland.

Bron: Lindanieuws. Beeld: Brunopress

Weekend bezigheid: groene kunstwerkjes achter glas

groene kunstwerkjes

Hou je van groen en doe je mee met de kamerplantentrend, maar dan wél op jouw manier? En ben je een beetje handig? Maak dan deze prachtige groene lijsten om je interieur mee op te fleuren.

groene kunstwerkjes

Dit heb je nodig voor de groene kunstwerkjes

  • •Transparante lijsten van eiken met elastiek: A5 €26,95 / A4 €39,95 / A3 €54,95  (Moebe v
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien