Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Paul de Leeuw deelt per ongeluk leuk nieuws over Martien Meiland

Hoewel het nog niet officieel bevestigd is, lijkt het er op dat Martien Meiland binnenkort in nóg een televisieprogramma te bewonderen is. In een Instagrampost van Paul de Leeuw is namelijk te zien dat de naam van Martien achter de bekende desk van Ranking the Stars staat.

De kans is dan ook groot dat de realityster meedoet aan het 16e seizoen van het televisieprogramma.

Advertentie

Andere deelnemers
Midden augustus werd al bekend gemaakt dat ook Kjeld Nuis, Emma Wortelboer, Roy Donders, Steven Brunswijk, Anny Schilder, Inge de Bruijn, Frits Huffnagel en Ryanne van der Dorst meedoen aan het programma. Martien bevindt zich dan ook niet in het minste gezelschap!

Andere deelnemers
In Ranking the Stars nemen loslippige BN’ers het tegen elkaar op: ze moeten niet-alledaagse vragen beantwoorden en doen daarbij vaak openhartige bekentenissen. Het alweer 16e seizoen van het programma telt 8 afleveringen en zal in september voor het eerst te zien zijn.

paul de leeuw

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door paul de leeuw (@pauldeleeuw) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: KRO NCRV

Sylvia Witteman: “Met vrienden, een rugzak en heel weinig geld ging ik naar Joegoslavië”

Sylvia Witteman alleen op vakantie column Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (19 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week vertelt ze over haar eerste vakantie zonder ouders.

Mijn jongste zoon, 16 jaar oud, ging voor het eerst alleen op vakantie. Alleen, dat wil zeggen, zonder ouders, maar met 5 vrienden. “We hebben een appartementje gehuurd in Knokke”, zei hij, handenwrijvend van voorpret. Knokke? Dat is toch een suffe badplaats voor keurige oude dames? Nou ja, ze zouden daar in elk geval weinig kwaad kunnen, tussen de theesalons. 200 euro kreeg hij mee. Ik vond het veel, maar j

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien