Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Paul de Leeuw deelt per ongeluk leuk nieuws over Martien Meiland

Hoewel het nog niet officieel bevestigd is, lijkt het er op dat Martien Meiland binnenkort in nóg een televisieprogramma te bewonderen is. In een Instagrampost van Paul de Leeuw is namelijk te zien dat de naam van Martien achter de bekende desk van Ranking the Stars staat.

De kans is dan ook groot dat de realityster meedoet aan het 16e seizoen van het televisieprogramma.

Advertentie

Andere deelnemers
Midden augustus werd al bekend gemaakt dat ook Kjeld Nuis, Emma Wortelboer, Roy Donders, Steven Brunswijk, Anny Schilder, Inge de Bruijn, Frits Huffnagel en Ryanne van der Dorst meedoen aan het programma. Martien bevindt zich dan ook niet in het minste gezelschap!

Andere deelnemers
In Ranking the Stars nemen loslippige BN’ers het tegen elkaar op: ze moeten niet-alledaagse vragen beantwoorden en doen daarbij vaak openhartige bekentenissen. Het alweer 16e seizoen van het programma telt 8 afleveringen en zal in september voor het eerst te zien zijn.

paul de leeuw

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door paul de leeuw (@pauldeleeuw) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: KRO NCRV

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien