Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Paul de Leeuw noemt 1e aflevering van 'Pauls nummer 1 show' mislukt

Afgelopen zaterdag was de eerste uitzending van Pauls nummer 1 show. Presentator Paul de Leeuw laat nu weten niet blij te zijn met de aflevering.

In De wereld draait door vertelt Paul dat hij gelijk na de opnames van de aflevering al ontevreden was. Hij vond dat het beter kon en moest. “Maar dat is wat mij betreft logisch. Ook al hadden we er 1,5 jaar aan gewerkt: de eerste pannenkoek mislukt altijd een beetje.”

Advertentie

Wisseltruc
Paul noemt de aflevering niet alleen een mislukte pannenkoek, hij wilde het zelfs niet als eerste uitzenden: “We hebben het er nog over gehad om aflevering 1 en 2 om te draaien qua uitzenddag, maar daar hebben we niet voor gekozen. De kijkers zullen nu namelijk zien dat we het een en ander gefinetuned hebben en dat er groei in zit.”

Poging 2
De eerste aflevering werd niet slecht bekeken. De uitzending trok 805.000 kijkers. Aflevering 2 wordt volgens de presentator beter. Deze is zaterdag om 20:00 uur te zien bij RTL 4.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Nu.nl. Beeld: ANP

Hans bekent: hij heeft een obsessie voor de kleding van nieuwslezeressen

Hans-libelle

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in het leven. Deze week: de kleding van nieuwslezeressen. 

Ik zal je een geheim vertellen, in de hoop en verwachting dat het onder ons blijft, want ik schaam me er wel een beetje voor. Afgesproken? Ik kijk dus praktisch elke avond naar het NOS Journaal. Inderdaad, niks om je voor te schamen. Maar daarbij ontgaat me vaak het nieuws omdat – ik schaam me nu eigenlijk best diep – ik altijd geheel en al gefocust ben op de kleding van de nieuwslezeressen.

Gisteravond: nieuwslezeres Am

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien