Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Vaticaan in rep en roer: paus Franciscus liket foto van Braziliaans bikinimodel

Of het de paus zelf was die de foto van het Braziliaanse bikinimodel Natalia Garibotto leuk vond is niet zeker, maar het Vaticaan laat de kwestie wél even onderzoeken.

Op de foto zien we het 27-jarige bikinimodel in een sexy schoolpakje terwijl ze een aantal studieboeken uit een kluisje haalt. ‘Ik kan jullie nog wel wat leren’, schrijft ze erbij.

Advertentie

Paus op Instagram

De foto werd geliket door het Instagramaccount van de Paus dat wordt beheerd door meerdere mensen. Hij plaatst er zelf bijna nooit wat op, maar keurt de berichten van zijn team wel goed (of niet). Voor de likes hoeft hij geen toestemming te geven, is te lezen in The Guardian. “In heel zeldzame situaties heeft de paus gezegd dat hij een foto wilde plaatsen, naar aanleiding van een bepaalde ontwikkeling of noodtoestand. Dus hij zal hier niks mee te maken hebben”, legt een woordvoerder uit.

Het Vaticaan heeft aan Instagram gevraagd wanneer en hoe de like is gegeven. Op 13 november werd het opgemerkt door enkele plaatselijke nieuwsmedia, een dag later was het hartje weg. Garibotto kan erom lachen. Op Twitter schrijft ze: “Ik ga in ieder geval naar de hemel.”

Populairste wereldleider op Twitter

Op Twitter heeft de paus 18,8 miljoen volgers, in 2017 was hij op dat platform zelfs de populairste wereldleider. Zijn Instagramaccount, onder de gebruikersnaam franciscus, wordt gevolgd door 7,4 miljoen mensen. Er worden foto’s en video’s gedeeld van onder meer toespraken, gebeden en ontmoetingen.

De foto van bikinimodel Natalia Garibotto die de paus al dan niet geliket heeft:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Natalia Garibotto (@nataagataa)

Hoe download je een app zoals Instagram op je telefoon?
Techvlogger Nina legt het uit:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: The Guardian, Beeld: ANP, Instagram

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien