Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Kijkers 'Het perfecte plaatje' verbijsterd over eerste afvaller

Dinsdagavond konden de kijkers weer genieten van een nieuwe aflevering van Het perfecte plaatje. Helaas moest er dit keer voor het eerst een kandidaat afvallen.

Kijkers laten op Twitter weten dat ze het er niet mee eens zijn dat Patricia Paay de show moest verlaten.

Advertentie

Roofvogels

In de tweede aflevering van Het perfecte plaatje, moesten de kandidaten twee bijzondere opdrachten doen. De eerste was een shoot met roofvogels. Voor sommige kandidaten bleek deze opdracht pittig. Zo konden de vogels behoorlijk eigenwijs uit de hoek komen en kampten een aantal BN’ers met vogelangst. Bibi Breijman bracht het er goed vanaf. Zij won de opdracht met een prachtige foto van een uil.

Pruikentijd

Bij de tweede opdracht moesten de kandidaten kiezen uit bijzondere voorwerpen. Met deze voorwerpen moesten zij vervolgens een zelfportret maken, geheel in de stijl van de pruikentijd. Deze opdracht werd gewonnen door Bert van Leeuwen. Bibi Breijman scoorde deze keer juist het slechtst.

Patricia valt af

Vorige week zagen we hoe Victoria Koblenko onderaan eindigde, maar niet naar huis hoefde. Deze aflevering moest er helaas wél iemand afvallen. En hoewel Patricia Paay vorige week nog een opdracht won met een prachtige foto van Janny van der Heijden, scoorde ze deze week het laagst en moest ze de show verlaten.

Reacties

Kijkers reageren verbijsterd op het vertrek van Patricia. Ze vinden het erg oneerlijk dat zij het programma moest verlaten, terwijl ze vorige week nog liet zien dat ze hele mooie foto’s kan maken. Kijkers laten weten dat ze het eerlijker vonden als er een gemiddelde uit de vier opdrachten werd genomen óf als Victoria de tweede aflevering in was gegaan met minpunten. Ook zijn er kijkers die Raymond van Barneveld het liefst hadden zien vertrekken.

De opmerkelijke reden waarom Patricia Paay en Paul Schulten ruzie hebben

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: RTL, Twitter. Beeld: RTL, Jan Willem van Hofwegen

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien