Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Dít personage uit GTST komt terug, maar wordt gespeeld door een nieuwe acteur

Goede Tijden, Slechte Tijden maakte afgelopen zomer bekend dat er na de zomerstop maar liefst vier nieuwe personages in de serie komen. Eén van deze nieuwe personages is een oude bekende. 

Rover Dekker komt namelijk terug naar Meerdijk!

Advertentie

Nieuw
Voorheen werd Rover altijd gespeeld door acteur Buddy Vedder, maar vanaf maandag 3 september wordt dit personage vertolkt door een nieuwe acteur. Floris Bosma zal namelijk de rol van de rebelse puber gaan spelen. Dit zal uiteraard even wennen zijn, aangezien Rover een bekende rol in de serie is. Maar Floris zal de fans vast kunnen overtuigen.

Naaktfoto’s
Eind 2017 vertrok Rover Dekker uit Meerdijk omdat hij naaktfoto’s van Kimberly online had gezet. Uit schaamte pakte hij al z’n spullen en vertrok hij naar Canada. Het is nog niet bekend hoe Rover precies terugkeert. Wij zijn dan ook hartstikke benieuwd hoe Kimberly en de rest in de Meerdijk reageert op z’n comeback. 

⚡️ COMING SOON: GTST SEIZOEN 29 ⚡️

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: GTST Courant. Beeld: ANP

Tessel Tindert: “Mijn bewondering voor mensen in de zorg groeit met de minuut”

Tessel Tindert

Premium

De ene keer dat ik met Marijke bel, klinkt ze somber, de andere keer wat opgewekter. Dan vertelt ze dat ze een goede nacht heeft gehad en dat het met Maarten wat beter gaat.

Hij ligt nog steeds aan het zuurstof in het ziekenhuis, maar hij hoeft niet naar de IC. Elke dag doe ik wat boodschappen die ik voor de deur leg. Als ik op de 4e dag met mijn boodschappentas uit de lift stap, staat haar voordeur open. In de donkere gang staat Marijke. Broos, mager en ver

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien