Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Britse prinsen doen geruchten rondom pestgedrag prins William de das om

Prins Harry en prins William hebben zich uitgesproken over het vermeende pestgedrag van William. Meerdere Britse krantenkoppen melden dat het pestgedrag van de oudste Britse prins de reden is voor de breuk in de koninklijke familie, maar de broers ontkennen dit.

Dat blijkt uit een officieel statement van het koningshuis, dat maandag naar buiten werd gebracht.

Advertentie

Valse krantenkop

De Britse krant The Times kopt maandag dat de hertog en hertogin van Sussex een stapje terug doen uit de koninklijke familie door de pestende houding van prins William. Zijn gedrag zou Prins Harry en Meghan Markle uit de familie hebben weggeduwd. Maar hier is niks van waar, laat een woordvoerder van de prins weten.

Verklaring

In een gezamenlijke verklaring aan CNN laten woordvoerders van de hertog van Sussex en de hertog van Cambridge weten: “Ondanks duidelijke ontkenningen verscheen er vandaag in een Britse krant een vals verhaal over de relatie tussen de hertog van Sussex en de hertog van Cambridge.”

Schadelijke berichtgeving

Het bericht gaat in de volgende alinea dieper in op de geruchten. “Voor broers die zo diep geven om de problemen rondom geestelijke gezondheid, is het gebruik van berichtgeving op deze manier aanstootgevend en potentieel schadelijk,” leest de officiële verklaring.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: CNN. Beeld: Brunopress

Femke: “Ik neem me subiet voor om vanaf morgen de boel de boel te laten”

huishouden

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (7) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze in Libelle wat haar bezighoudt. Deze week is ze geïrriteerd over haar rol in het huishouden.

“Zullen we elkaar vertellen waar we goed in zijn?” We oefenen het al een tijdje, maar Nathan blijft het moeilijk vinden om zijn sterke punten op te sommen. Nu begint hij er zelf mee. “Ik ben goed in verhalen vertellen. Ik ben goed in lego bouwen. Ik ken alle automerken.” Hij gaat verbazingwekkend snel, deze avond. “Nu jij”, zegt hij plotseling. Mijn gedachten

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien