Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Britse prinsen doen geruchten rondom pestgedrag prins William de das om

Prins Harry en prins William hebben zich uitgesproken over het vermeende pestgedrag van William. Meerdere Britse krantenkoppen melden dat het pestgedrag van de oudste Britse prins de reden is voor de breuk in de koninklijke familie, maar de broers ontkennen dit.

Dat blijkt uit een officieel statement van het koningshuis, dat maandag naar buiten werd gebracht.

Advertentie

Valse krantenkop

De Britse krant The Times kopt maandag dat de hertog en hertogin van Sussex een stapje terug doen uit de koninklijke familie door de pestende houding van prins William. Zijn gedrag zou Prins Harry en Meghan Markle uit de familie hebben weggeduwd. Maar hier is niks van waar, laat een woordvoerder van de prins weten.

Verklaring

In een gezamenlijke verklaring aan CNN laten woordvoerders van de hertog van Sussex en de hertog van Cambridge weten: “Ondanks duidelijke ontkenningen verscheen er vandaag in een Britse krant een vals verhaal over de relatie tussen de hertog van Sussex en de hertog van Cambridge.”

Schadelijke berichtgeving

Het bericht gaat in de volgende alinea dieper in op de geruchten. “Voor broers die zo diep geven om de problemen rondom geestelijke gezondheid, is het gebruik van berichtgeving op deze manier aanstootgevend en potentieel schadelijk,” leest de officiële verklaring.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: CNN. Beeld: Brunopress

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien