Stijlvolle designertas van € 295,- voor € 79,95!

Zoek binnen:

Petra vertelt over haar stiekeme ontmoetingen met boer Jaap na opnames BzV

Tijdens de reünie-uitzending van Boer zoekt Vrouw vertelde boer Jaap dat hij een verkeerde keuze had gemaakt door Marian te kiezen. Na de opnames belde hij dan ook gelijk Petra op, met wie hij nog een paar keer heeft afgesproken. 

Moest hij voor de blonde Marian gaan of toch voor brunette Petra? Boer Jan was in de war en vond het dan ook ontzettend moeilijk om een keuze te maken. Hij vroeg uiteindelijk Marian mee op citytrip, maar in Scandinavië kwam hij erachter dat zij toch niet de ware was voor hem. “Ik ben bang dat ik verkeerd heb gekozen, Yvon”, stamelde hij tijdens de reünie-uitzending.

Advertentie

Bijkletsen
Na de reünie trok hij dan ook de stoute schoenen aan en belde hij Petra. Ze hebben toen een paar keer afgesproken. Petra geeft toe dat ze veel verdriet heeft gehad om de keuze van Jaap. “Na het keuze moment van Jaap en het verlaten van zijn erf, werd het een zomer van veel werken, het pakken van mijn verlies en het verwerken van mijn verdriet”, schrijft Petra op de website van Boer zoekt Vrouw.  Totdat ze ineens een berichtje kreeg van Jaap. “Hij wilde met mij afspreken om bij te kletsen. Dat vond ik een supergoed idee.”

Second chance
“De dagen waren kort, dus kon ik in het donker stiekem zijn huis binnenglippen. Het was fijn om hem weer te zien en bij hem op het erf te zijn”, gaat ze verder. Jaap vertelde dat hij misschien wel de verkeerde keuze had gemaakt. “Ik wist niet wat mij overkwam, die zag ik niet aankomen. Hij wist mij wederom te enthousiasmeren en het voelde goed.” Ze kregen een second chance om elkaar te leren kennen. “En dat deden we. We spraken meerdere keren af en hebben zo heel at uurtjes samen doorgebracht.”

Korte duur
Maar het liefdesgeluk tussen boer Jaap en Petra was ook maar van korte duur. “Spijtig maar waar vertelde Jaap mij vorige week dat hij niet verliefd op me is, en weinig gevoelens voor mij heeft”, schrijft Petra. “Ondanks dat dit wel even aankwam weet ik die eerlijkheid erg te waarderen. Wat er niet is, is er niet. We hebben in elk geval een second chance gekregen en daar ben ik dankbaar voor.”

Petra blijft in ieder geval openstaan voor de liefde. “In het leven weet je nooit wat er op je pad komt, ook niet op het gebied van de liefde.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Boer zoekt Vrouw. Beeld: KRO-NCRV

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien