Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Peuter (3) laat wereldwijd alle harten smelten na eerste ontmoeting met zusje

Je hebt van die video’s die té lief zijn om niet te delen. Dit filmpje van een peuter die voor het eerst haar kersverse zusje ontmoet, is daar zo’n heerlijk voorbeeld van.

Hun moeder zette de schattige beelden online, en die worden nu over de hele wereld gedeeld.

Advertentie

Op slag verliefd
In het filmpje zien we de Amerikaanse peuter Molly (3) die voor het eerst haar kersverse zusje Cora ontmoet en vast mag houden op de kraamafdeling van het ziekenhuis. Het meisje is op slag verliefd op de nieuwe aanwinst in het gezin.

Nu al onafscheidelijk
Op de vertederende beelden knuffelt Molly de kleine Cora helemaal plat en geeft ze haar kusjes. “Je bent pas net uit mama’s buik gekomen! Ik zal je niet laten vallen hoor, en ik laat je nooit meer gaan”, horen we de kleine meid zeggen. Molly ontpopt zich nu al als lieve, bezorgde grote zus:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Facebook. Beeld: iStock

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien