Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Peuter (3) laat wereldwijd alle harten smelten na eerste ontmoeting met zusje

Je hebt van die video’s die té lief zijn om niet te delen. Dit filmpje van een peuter die voor het eerst haar kersverse zusje ontmoet, is daar zo’n heerlijk voorbeeld van.

Hun moeder zette de schattige beelden online, en die worden nu over de hele wereld gedeeld.

Advertentie

Op slag verliefd
In het filmpje zien we de Amerikaanse peuter Molly (3) die voor het eerst haar kersverse zusje Cora ontmoet en vast mag houden op de kraamafdeling van het ziekenhuis. Het meisje is op slag verliefd op de nieuwe aanwinst in het gezin.

Nu al onafscheidelijk
Op de vertederende beelden knuffelt Molly de kleine Cora helemaal plat en geeft ze haar kusjes. “Je bent pas net uit mama’s buik gekomen! Ik zal je niet laten vallen hoor, en ik laat je nooit meer gaan”, horen we de kleine meid zeggen. Molly ontpopt zich nu al als lieve, bezorgde grote zus:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Facebook. Beeld: iStock

Maartje en de meisjes – deel 22: Jochem neemt niet op

maartje

Premium

Maartje en Jochem zoeken naar een nieuwe weg in hun relatie met elkaar en met anderen. Zal Maartje het contact met Judith nieuw leven inblazen?

De hele week draaien Jochem en ik de B.V. HET GEZIN op de automatische piloot. Het is gezellig, we koken gezond en zelfs met de was ben ik aardig bij. Voor vanavond heb ik als verrassing een oppas geregeld, en neem ik Jochem mee naar een chique-de-friemel restaurant.

Vrijdagmiddag is het altijd een zoete inval bij ons. Kinderen lopen in en uit en omdat Suus weet dat het mijn vrije dag is, waait zij ook vaak nog even aan. [premium

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien