Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Pijnlijk: Anouk laat geen spaan heel van TVOH-kandidaat

Dat Anouk haar mening niet onder stoelen of banken steekt, werd vrijdagavond maar weer duidelijk. De coach uit haar frustraties als de 29-jarige violist Walter door blijkt te zijn.

Anouk vond het optreden van Walter namelijk he-le-maal niks…

Advertentie

Aparte combinatie
Walter verdient de kost als violist, maar wil zich nu gaan toeleggen op zang. Zijn auditie zorgt voor de nodige verwarring: hij zingt namelijk niet alleen het nummer Viva La Vida van Coldplay, maar begeleidt zichzelf er ook bij op zijn viool. Hoewel het er eerst op lijkt dat geen van de coaches zich zal omdraaien, drukt Ali-B op het laatste moment tóch op de knop.

Frustraties
Wanneer hij zijn nieuwe pupil ziet, is hij toch wel even verbaasd. “Bro is dit een act, of ben jij dit echt?”, vraagt Ali B lachend. Anouk weet ondertussen niet waar ze het moet zoeken, zeker als Wouter aangeeft dat zijn kans om te winnen nihil is. “Ik ben niet zo blij dat je door bent. Omdat ik het gewoon echt niet goed vond. En ik denk:“Ja, dan moeten we het zo dadelijk nog een keertje aanhoren,” zo reageert ze gefrustreerd.

“Ik geloof er niet in”
Ze laat weten weinig vertrouwen in de kandidaat te hebben. “Ik weet niet wat Ali gaat doen is zo’n korte tijd, om jou een soort omkeer te geven waardoor het in een keer fantastisch gaat worden. Daar geloof ik niet in.” Ook Lil Kleine blijkt geen fan te zijn. “Ik zou het lekker bij vioolspelen houden”, grapt hij.

De auditie van Walter:

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: The Voice of Holland. Beeld: Screenshot

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien