Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Playboy-icoon Hugh Hefner (91) overleden

Hugh Hefner, de oprichter van het naaktblad Playboy, is op 91-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn bedrijf Playboy Enterprises afgelopen nacht bekend gemaakt. Hefner zou in het bijzijn van zijn naasten een natuurlijke dood zijn gestorven.

Hefner richtte in 1953 het naaktblad Playboy op. Het tijdschrift groeide uit tot een van de meest herkenbare merken en veel modellen in het blad werden wereldberoemd. Onder andere Marilyn Monroe, Pamela Anderson en Anna Nicole Smith waren playmates in het blad.

Advertentie

Begraven naast wereldster
Hefner zal waarschijnlijk worden begraven naast Marilyn Monroe. In 2009 liet hij namelijk weten dat hij het graf naast Monroe had gekocht. Heel toevallig is zijn keuze niet: de actrice was namelijk de eerste vrouw die naakt stond op de cover van het eerste nummer van Playboy in 1953.

Seksuele vrijheid
“Mijn vader leefde een buitengewoon en invloedrijk leven als een media- en cultuur pionier. Hij is de leidende stem geweest als het gaat om sommige van de belangrijkste sociale en culturele bewegingen en heeft altijd gestreden voor vrijheid van spreken, burgerrechten en seksuele vrijheid”, aldus zijn zoon Cooper Hefner.

Cooper Hefner voegt daar aan toe dat zijn vader zal worden gemist door veel mensen, waaronder zijn vaders echtgenote Crystal, Coopers zus Christie en broers David en Marston.

Bron: The Guardian. Beeld: Getty Images

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien