Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Politie rukt uit voor angstaanjagende pop bij Amsterdamse vuilniscontainer 

Halloween is vroeg dit jaar. De politie rukte woensdagmiddag uit toen voorbijgangers alarm sloegen over een ‘ingepakt lijk’ dat bij een vuilniscontainer in Amsterdam-Zuid lag.

Maar er bleek (gelukkig) iets heel anders aan de hand te zijn.

Advertentie

Levensgrote pop
De politie zette de omgeving af voor onderzoek. “Wij doen in dit soort gevallen altijd zorgvuldig onderzoek met behulp van het forensisch team, mocht het wel om een stoffelijk overschot gaan dan is het behoud van sporen cruciaal”, legt de politie uit op Twitter. Wat bleek? Toen ze de vuilniszakken hadden verwijderd zagen ze geen menselijk lichaam, maar een levensgrote pop.

Halloween-grap?
Degene die de pop daar zo heeft gedumpt, móet geweten hebben dat het er enorm alarmerend uitziet. Je schrikt je toch rot als je zoiets ziet liggen? Nou staat Halloween voor de deur en wint die feestdag die vooral geassocieerd worden met gegriezel behoorlijk aan populariteit in Nederland. Maar goed, die grapjas heeft voorbijgangers dus wel de stuipen op het lijf gejaagd.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief! 

Bron: Twitter politie Amsterdam. Beeld: ANP 

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien