Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Politiefoto van vrouw gaat wereld over vanwege bizarre tatoeages in gezicht

Een vrouw is opgepakt door de politie en moest daarom foto’s laten maken. Je weet wel, van die officiële zogeheten ‘mugshots’.

De 27-jarige Alyssa uit het Amerikaanse Ohio, die een tas had gestolen uit een winkel, moest ook poseren voor de camera van de politie. Haar foto’s worden nu wereldwijd gedeeld. En dat ligt niet aan haar misdaden.

Advertentie

Dat valt nogal op
Nee, haar foto’s zijn bizar, vanwege de tatoeages in het gezicht van de vrouw. Daarom is ze nu overal ter wereld ‘bekend’. De vrouw doet al langer mee in het criminele circuit, net als haar partner. Haar vriend heeft ook tatoeages in zijn gezicht laten zetten. Die zijn wel een stuk minder opvallend dan die van Alyssa.

lees-ook]

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws. Beeld: iStock

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien