Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Dit populaire 'Ik Vertrek-koppel' is ook in het nieuwe seizoen weer te zien

Vanaf 8 september kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen Ik Vertrek. Naast nieuwe koppels die gaan emigreren, zullen we ook bekenden terug gaan zien. Want hoe gaat het eigenlijk met Hans en Karin? Is het ze gelukt om een golfbaan te openen op Bonaire? 

De redactie van Ik Vertrek is dit jaar de hele wereld of gereisd om Nederlanders die naar het buitenland emigreren te volgen. Bonaire, Noorwegen, Spanje, Frankrijk, Italië, Duitsland en Zweden… ze hebben voor het nieuwe seizoen in totaal maar liefst 17.585 kilometer afgelegd.

Advertentie

Bonaire
Het nieuwe seizoen zit vol nieuwe Ik Vertrek-verhalen, maar ze gaan ook langs bij oude bekenden. Zo kunnen we een kijkje nemen op Bonaire, bij Hans en Karin uit Capelle aan den IJssel. Is het ze gelukt om een golfbaan te openen op Bonaire?

Beschermd natuurgebied
Eerder was al te zien dat het sympathieke stel op het zonnige eiland tegen een heleboel problemen aanliep. Ze wilden graag een mini-adventuregolfbaan op Bonaire openen, maar het was nog niet zo makkelijk om een goed stuk grond te vinden. Vooral omdat ze er achterkwamen dat Bonaire voor een deel bestaat uit beschermd natuurgebied.

Scheet
Het stel dat elkaar continu liefkozend ‘scheet’ noemt, was op Twitter razend populair. Ondanks alle tegenslagen bleven ze hartstikke optimistisch. Zal het ze uiteindelijk dan toch gelukt zijn? We zien het in het nieuwe seizoen van Ik Vertrek. De eerste aflevering is te zien op zaterdag 8 september om 21.30 uur op NPO 1.

BEKIJK OOK: Libelle redactie op reis: Bastiaan naar kleurrijk Bonaire

Wist je dat je Libelle.nl ook gewoon kunt blijven volgen vanaf je vakantieadres? Als je binnen de EU op vakantie gaat, valt dataroaming (meestal) onder je bundel. Zo hoef je ons niet te missen vanaf de camping of je strandbedje!

Bron: AVROTROS. Beeld: Facebook en iStock

Sylvia Witteman: “Het is raar om naar de botten van je moeder te kijken”

Sylvia Witteman moeder ziekenhuis Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week maakt Sylvia zich zorgen om haar moeder in het ziekenhuis.

Mijn oude moeder, alleen thuis, was ’s avonds gevallen en kon niet meer opstaan. Naar haar telefoon kruipen kon ze nog nét. “Goddank!”, zeiden mijn broer, zus en ik tegen elkaar. Het is wonderlijk, hoe je bij zulke rampspoed blij kunt zijn met kleinigheden. In het ziekenhuis bleek haar linkerheup gebroken. Ik zag het op de röntgenfoto. Het is raar om naar de botten van je moeder te kijken. Ze m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien