Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Dít is nu al de populairste jongensnaam van 2018

Alle aanstaande moeders die erop hopen dat ze volgend jaar een jongetje op de wereld zullen zetten: wij weten alvast welke namen je kunt overwegen.

Want het is nu al duidelijk wat de populairste jongensnaam is van allemaal. En dat is dit keer geen oer-Hollands exemplaar, zoals Kees, Jan of Max.

Advertentie

Dit is de top van de lijst van jongensnamen in 2018:

  1. Naïm
  2. Kayan
  3. Manasse
  4. Bojan
  5. Revi

Een bijzondere selectie, maar wel ontzettend leuk. Andere toppers van de hippe lijst van volgend jaar zijn: Yari, Lenny, Milas, Fer, Jaxx, Meteo en Bor. Allemaal uniek, toch? En heel fijn voor de inspiratie.

Bron: Babyblog. Beeld: iStock

10 nieuwe medische behandelingen: van eiwitten tegen migraine en afvallen met een maagballon

vrouwenkwalen

Spataderen bestrijden met een roterend draadje, rimpels liften met een straaltje gas en virtuele pijnbestrijding: de medische ontwikkelingen staan niet stil. De 10 nieuwste behandelingen.

1. Buikspoeling bij eierstokkanker

Het is een van de sluipendste en agressiefste vormen van kanker: eierstokkanker. Er zijn nauwelijks voortekenen en als het ontdekt wordt, is het vaak te laat. Jaarlijks krijgen 1300 vrouwen in Nederland eierstokkanker. Drie op de vier van hen hebben al uitzaaiingen in de buik. Vijf jaar na de behandeling is nog ongeveer een derde van deze vrouwen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien