Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Dit worden waarschijnlijk de presentatieduo's die Eva Jinek opvolgen

Nu Eva Jinek de overstap maakt naar RTL is iedereen natuurlijk benieuwd wie haar gaat opvolgen. Naar alle waarschijnlijkheid worden het deze duo-presentatoren.

De NPO is al een lange tijd op zoek naar vervanging voor de late talkshow van Eva Jinek. De NPO ziet het liefst duo’s die afwisselend presenteren. Om de juiste duo’s te vinden, werden wekenlang diverse gesprekken gevoerd met tal van kandidaten.

Advertentie

Talkshowduo’s
Volgens het AD zijn nu 4 van de 5 talkshowduo’s bekend die wellicht samen de talkshow van Eva Jinek gaan opvolgen. Het gaat om de volgende duo’s:

Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven
Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand
Giovanca Ostiana en Tijs van den Brink
Carrie ten Napel en Charles Groenhuijsen

Het vijfde duo wordt later bekendgemaakt, maar naar verwachting zal dit duo bestaan uit Fidan Ekiz en Jort Kelder.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD. Beeld: ANP

Igone de Jongh: “Door Thijs leer ik om niet in paniek te raken”

Igone de Jongh Libelle

Met haar afscheid van Het Nationale Ballet had danseres Igone de Jongh (41) een helder doel voor ogen: minder keurslijf, meer vrijheid. “Het is zo lekker om zélf mijn keuzes te kunnen maken.”

Het is een van die tropische dagen in augustus en door de straten blaast een snikhete wind, maar in het hotel waar we hebben afgesproken is het heerlijk koel. Toch vraagt danseres Igone de Jongh (41) bijna smekend: “Zullen we buiten lunchen? Het is hier zo koud! En ik ben dol op dit weer.” Dus zitten we even later aan een tafeltje langs een Amsterdamse gracht en kijken we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien