Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Dít zijn de 3 presentatoren van het Eurovisie Songfestival

Er werd al lang gespeculeerd over wie het Eurovisie Songfestival zou gaan presenteren. Woensdag is na lang wachten dan eindelijk naar buiten gebracht welke bekende Nederlanders het grote podium mogen beklimmen en de avonden aan elkaar gaan praten.

De presentatie is niet in handen van 1 presentator, maar van 3 bekendheden.

Advertentie

Presentatoren Songfestival
Niemand minder dan presentatrice Chantal Janzen, zanger Jan Smit en zangeres Edsilia Rombley gaan het Songfestival te Rotterdam presenteren. Dat meldt de organisator woensdag aan NOS. De 3 bekende Nederlanders zullen op dinsdag 12 en donderdag 14 mei de halve finales en op 16 mei de grote finale samen presenteren.

De namen
Jan Smit werd al erg vaak genoemd als grote favoriet. Ook de naam Chantal Janzen kwam vaak voorbij, maar zangeres Edsilia Rombley werd minder maar genoemd als potentiële presentator. Maar aangezien zij tot 2 keer toe Nederland heeft vertegenwoordigd tijdens het Songfestival, is ook deze keuze niet geheel verrassend.

Instagram
Op Instagram wordt het nieuws ook nog eens bekendgemaakt, met een kleurrijke foto van de bekende Nederlanders. Bij de foto staat: “The word is out! Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit presenteren de twee halve finales en finale van het Eurovisie Songfestival 2020!”.

 

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: AD. Beeld: ANP

Columnist Hans: “Het nadeel van gespreksnarcisten? Ze vréten energie”

Hans

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in zijn leven. Deze week: gespreksnarcisten.

Gespreksnarcisme, ik had er nog nooit van gehoord. Een gespreksnarcist is iemand die gedurende een gesprek alleen maar over zichzelf wil spreken. Nu ik wist wat het was, moest ik meteen aan mijn buurvrouw Annemieke denken. Vorige week moest ik uitwijken voor een auto, waarbij ik van mijn fiets viel en mijn voet verstuikte. Dat liep een beetje moeilijk. “Wat heb jij nou?”, vroeg Annemieke, toen ik haar huis voorbij strompelde. “Van mijn fiet

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien