Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Déze presentatrice wordt genoemd als opvolger van Eva Jinek

Het is een bijzondere dag voor Eva Jinek, maar stiekem ook een beetje voor ons. Na 15 jaar kiest de presentatrice voor de commerciële zender RTL en verlaat ze de publieke omroep.

Vrijdag zal ze voor het laatst te zien zijn op NPO 1 met haar talkshow. Zoals gebruikelijk wordt ze eerst opgevolgd door Jeroen Pauw, die vanaf maandag 3 maanden te zien is op de late avond. Wie het stokje daarna weer van hem overneemt, daar breekt de zender momenteel het hoofd over.

Advertentie

In gesprek
De namen van Matthijs van Nieuwkerk, Nadia Moussaid, Dionne Stax, Rick Nieman, Simone Weimans, Mariëlle Tweebeeke en Margriet van der Linden werden genoemd, maar uiteindelijk is het Fidan Ekiz die momenteel in gesprek is om de nieuwe Eva Jinek te worden. Dat heeft de journaliste en presentatrice donderdag verklapt aan Wilfred Genee in de radio-uitzending van Veronica inside.

Zeker interesse
“Ik voel me echt vereerd. Dit is echt de Champions League. Ik heb zeker interesse”, zegt Ekiz. “Ik presenteer nu ook De nieuwe maan, dat doe ik omdat ik het leuk vind om te presenteren. Maar ik ben niet de enige met wie gepraat wordt en ik kan verder niks zeggen.” Mocht Ekiz gekozen worden, dan wil ze de talkshow verplaatsen naar Rotterdam. “Hoe geweldig zou dat zijn?”

Fidan Ekiz

Fidan Ekiz

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf. Beeld: ANP

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien