Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Albert Verlinde deelt sneer uit aan Wendy van Dijk: "Dit roep je toch niet?"

Duncan Laurence zet met de winst van het Songfestival niet alleen zichzelf op de kaart, maar ook Nederland. Volgend jaar vindt het Songfestival plaats in Nederland en de presentatoren staan natuurlijk al in de rij.

In 6 Inside kreeg een aantal BN’ers de vraag wie zij een geschikte presentator of presentatrice voor het Songfestival vinden.

Advertentie

Wendy van Dijk kreeg deze vraag ook en tipte natuurlijk meteen haar collega Martijn Krabbé. Maar volgens Wendy moet hij dit niet alleen gaan doen. “Dan denk ik: daar hoor ik dan wel naast! Wij zijn wel een goed setje. Dus ik zou zeggen: Martijn en ik!” Albert Verlinde vond dit niet heel bescheiden van de presentatrice. “Wendy, je bent een schat, maar je gaat toch niet roepen dat je dat zelf moet doen.”

Geïnteresseerden
Wendy en Martijn zijn niet de enige geïnteresseerde. Gerard Joling noemt in RTL Boulevard zelf Beau van Erven Dorens, Jan Smit en Chantal Janzen als kanshebbers, maar zelf staat hij er ook wel voor open. Paul de Leeuw raadt de organisatie in De Coen en Sander Show op Radio 538 aan om het internationaler aan te pakken door bijvoorbeeld topmodel Doutzen Kroes te vragen. Hij zou zelf de show vanuit de Green Room wel willen presenteren, maar denkt dat een jonger iemand als Emma Wortelboer daar geschikter voor is. Emma mocht dit jaar de punten uitreiken voor Nederland en ging het internet over met haar hysterische reactie op de winst van Duncan Laurence:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: NU.nl. Beeld: ANP

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien