Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Prins Charles (71) positief getest op het coronavirus

De Britse prins Charles (71) is positief getest op het coronavirus. Momenteel zit hij in thuisisolatie, meldt het Britse koningshuis.

Advertentie

Milde symptomen

Het Clarence House, een van de officiële Londense residenties van het Britse hof, meldt dat de prins milde symptomen heeft en verder in goede gezondheid verkeert. De laatste dagen werkte hij vanuit huis.

Prinses Camilla, de vrouw van prins Charles, is ook getest op het virus. Volgens ITV is zij niet besmet. Nadat de 2 allebei symptomen vertoonden, besloot de National Health Service hen te testen op het virus. Beiden zitten op dit moment in thuisisolatie in hun woning in Schotland.

Buckingham Palace

Eerder werd bekend dat een medewerker van Buckingham Palace was besmet met het virus. Ook prins Albert van Monaco is vorige week positief getest. Hij zou onlangs in dezelfde ruimte zijn geweest met prins Charles.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief! 

Bron: NU. Beeld: Brunopress.

Lees meer

Memoires van een Maîtresse – Deel 38: “We moeten je telefoon in beslag nemen, nu meteen”

sex

Premium

De Kapitein blijft mysterieus en Eva is duidelijk niet zo enthousiast als Sabine over het naderende happy end.

Vanavond gaan we op date! Een echte, met eten en kaarslicht en wijn en vooral: tijd. Geen bliksembezoek meer, maar een hele avond. Ik werk als een malle vandaag en in de pauze heb ik zelfs nog even een nieuw rokje gekocht. Alles moet perfect zijn op onze eerste officiële date-night.

De voorpret tiert welig in de appjes. Kusjes, hartjes en video’s kleuren mijn dag en golven van verliefdheid brengen me van uur naar uur. Ik moet ook even werken hoor lieverd, typ

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien