Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Met Covid-19 besmette prins Charles (71) geeft een kleine update

De schrik zat er goed in toen afgelopen week bleek dat ook prins Charles is besmet met het coronavirus Covid-19. 

Gelukkig maakt de prins het naar omstandigheden goed.

Advertentie

Hij voelt zich zelfs zo goed dat hij nog wel in staat is om vanuit huis te werken. Hij en zijn vrouw Camilla, die niet positief werd getest, zitten op dit moment in Schotland in isolatie. Afgelopen donderdag applaudisseerden ze met de rest van Engeland voor al het harde werken van het zorgpersoneel.

‘Enorm geraakt’

“Dank voor alle beterschapwensen namens Zijne Koninklijke Hoogheid”, laat een woordvoerder van de prins weten via het Instagramaccount Clarence House. “Hij is enorm geraakt door jullie vriendelijke woorden.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Thank you for all your ‘Get Well Soon’ messages for His Royal Highness. He is enormously touched by your kind words. . 📷 Press Association

Een bericht gedeeld door Clarence House (@clarencehouse) op

Mocht je je afvragen hoe het met de Queen gaat: zij maakt het goed. Ze heeft Charles voor het laatst op 12 maart in de ochtend kort gezien. Ze blijft nu thuis en volgt daar alle veiligheidsmaatregelen op.

Laten we hopen dat prins Charles snel weer helemaal de oude is.

Dit zijn de maatregelen die onze eigen koninklijke familie neemt tegen het coronavirus:

Bron: Clarence House. Beeld: Brunopress

Lees meer

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien