Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Prins Constantijn deelt prachtige foto’s ter ere van zijn vijftigste verjaardag

Op vrijdag 11 oktober viert prins Constantijn zijn vijftigste verjaardag, maar vandaag al heeft hij ons op een leuk cadeautje getrakteerd. Op de site van het koningshuis zijn namelijk prachtige portretfoto’s te vinden van prins Constantijn en zijn gezin.

De foto’s van hem, prinses Laurentien en hun kinderen Claus-Casimir, Leonore en Eloise (én hond Django) zijn gemaakt in hun tuin in het Haagse Benoordenhout door fotograaf Jeroen van der Meyde.

Advertentie

Groot feest
Prinses Mabel verklapte dinsdag al een klein detail over de verjaardag van prins Constantijn . De weduwe van prins Friso liet tegenover Shownieuws weten dat er vrijdag een groot feest wordt gevierd bij de Oranjes ter ere van zijn vijftigste levensjaar. Volgens Mabel houdt Constantijn er niet van om zijn verjaardag te vieren, maar hebben ze desondanks besloten om hem vrijdag in het zonnetje te zetten.

Hoewel er hoogstwaarschijnlijk geen foto’s zullen verschijnen van het verjaardagsfeest, kunnen we in ieder geval wel van deze foto’s genieten:

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Koninklijkhuis.nl. Beeld: fotograaf Jeroen van der Meyde

Ryanne van Dorst: “Ik praat al snel te veel, ik zeg alles wat in me opkomt”

Ryanne van Dorst - Libelle

Premium

Ryanne van Dorst (35) is muzikant en programmamaker. Ze maakt de podcast Apodcalypse over artiesten en hun muziek. Ryanne heeft een vriendin en woont in Rotterdam.

Waarom moeten we je podcast Apodcalypse luisteren?
"Dat hóeft niet, maar ik wilde voordat de wereld vergaat nog één keer door mijn platenkast lopen. In de podcast luister ik van elke plaat één nummer. Als je meeluistert, leer je misschien nieuwe muziek kennen. Het

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien