Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Wow! Prins George is opeens ontzettend gegroeid

Altijd leuk als we worden getrakteerd op een aantal kiekjes van een gezellige dag van het Engelse koningshuis.

William en Kate bezochten vrijdag een paardenshow in Norfolk met George en Charlotte. Williams nicht, ruiter Zara Tindall, deed mee aan de show. Daily Mail deelde zondag meerdere foto’s en toen moesten we echt even twee keer kijken; want wat is prins George ontzettend gegroeid, zeg!

Advertentie

Op de schouders van…
De 5-jarige George zit met een speelgoedzwaard in zijn hand op de schouders van Zara’s man Mike, de 3-jarige Charlotte op die van Kate en Zara’s 3-jarige dochtertje Mia zit op de schouders van William. Wat een vrolijke bende.

Gewoontjes
Volgens aanwezigen kwamen ze dan ook over als een hele gewone familie. “De kinderen gedroegen zich en ze waren allemaal heel down to earth. Sommige mensen hadden ze wel in de gaten, maar over het algemeen gingen ze gewoon op in de massa.”

Maar George is het eigenlijk helemaal niet nodig om op de schouders van Mike te zitten. Kijk nou wat voor een grote jongen het al is geworden. Hij heeft het zelf ook door, want hij vergelijkt zichzelf al met Mia.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ©️Pictures Don’t Belong To Me (@teatimewiththecambridges) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Royal Family (@royal_f.a.m.i.l.y) op

Om je nog maar even te helpen doen herinneren aan dat lieve snoetje van George in december 2014. Deze foto’s werden toen uitgegeven om iedereen een fijne kerst toe te wensen.

Of toen hij 1 jaar oud werd. Waar blijft de tijd?

En een foto van de altijd schattig geklede George in 2015. Is het duidelijk hoe snel George is gegroeid in zo’n korte tijd? Gelukkig blijft het ondeugende jochie zijn lieve toet nog wel even behouden, maar we zullen er wel moeten wennen dat hij nu de lengte in schiet.

William

Wij vroegen ons af: hoe ziet prins George er dan uit als hij 18 is? Portrettekenaar Pieter van den Broek maakte voor ons een tekening hoe hij er naar verwachting op zijn 18de uitziet:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien