Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Opvallend: prins Harry draagt dít kledingstuk wel heel erg vaak

Harry heeft heel wat belangrijke bezoekjes op zijn agenda staan en komt dan ook regelmatig in het nieuws. Oplettende fans hebben nu iets opvallends gezien aan de outfits van de prins tijdens zijn afspraken.

De kersverse vader werd onlangs nog gefotografeerd bij het persmoment met baby Archie en de doop van zijn zoon. Ondanks dat de kleine Archie alle aandacht kreeg, viel de koninklijke fans iets op aan de outfit van Harry.

Advertentie

Suède bruine schoenen
In de afgelopen tijd is Harry namelijk meerdere keren gefotografeerd terwijl hij hetzelfde paar suède bruine schoenen draagt. Zowel tijdens het eerste persmoment van Archie, de doop van zijn zoon en tijdens zijn trip door Marokko droeg hij deze schoentjes.

Onverzorgd
Fans zijn hier op z’n zachtst gezegd niet over te spreken en vinden dat de Britse prins weleens nieuwe schoenen mag aanschaffen. “Kan de hertogin van Sussex iets doen aan het onverzorgde uiterlijk van haar man, prins Harry? Begin met het verbranden van die lelijke, vertrapte bruine schoenen en zorg ervoor dat hij zijn jasje dichtknoopt voor een foto”, schrijft een oplettende kijker op Twitter.

Opnieuw dragen
Toch vragen wij ons af waar die koninklijke fans zich eigenlijk zo druk om maken? Wij dragen onze schoenen toch ook meerdere keren? En misschien zitten ze wel hartstikke lekker. Bovendien zijn alle fans normaal gesproken dolblij wanneer een lid van het Koninklijk Huis een jas, jurk of rok meerdere keren draagt. Waarom nu dan niet?

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Good to know UK. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien