Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Dít gaf prins Harry aan Meghan op hun éénjarig huwelijksjubileum

Het is alweer ruim een jaar geleden dat de hele wereld aan de buis gekluisterd zat om het sprookjeshuwelijk van Meghan Markle en prins Harry te bewonderen. Op 18 mei was het koninklijke koppel 1 jaar getrouwd. En dat liet Harry niet zomaar voorbij gaan.

Prins Harry en Meghan Markle zijn inmiddels – zoals je vást niet ontgaan is – trotse ouders van hun eerste kindje: de royal baby Archie Mountbatten-Windsor. Hij werd geboren op 6 mei 2019.

Advertentie

Cadeau van prins Harry
Ter ere van het éénjarig huwelijk met zijn Meghan heeft prins Harry een sieraad voor haar gekocht. Het is niet zomaar een sieraad maar een prachtige ring, die bekendstaat als een zogenoemde ‘eternity ring’. De ring prijkt om dezelfde vinger als Meghans trouwring en verlovingsring en past er prachtig bij.

De ring
Zondag was het eerst publiekelijke optreden van Meghan Markle sinds de geboorte van baby Archie. Ze onderbrak haar zwangerschapsverlof tijdelijk ter ere van de verjaardag van koningin Elizabeth. In een koets maakte ze haar opwachting met prins Harry, waar we ook een eerste blik op haar huwelijkscadeau konden werpen.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: ELLE. Beeld: ANP

Zo ziet deze week (2 t/m 8 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien