Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Prins Harry doet schattige uitspraak over pasgeboren zoon

Het is alweer meer dan een week geleden dat het eerste kindje van prins Harry en Meghan Markle is geboren. Papa Harry moest de kleine Archie al snel weer verlaten om aan het werk te gaan. Maar hij kan natuurlijk maar over één ding praten.

Dinsdag bezocht prins Harry een kinderziekenhuis in Oxford en sprak daar met een moeder van een van de zieke kinderen. De moeder had ook haar 10 weken oude dochtertje in haar armen en dat was natuurlijk de perfecte aanleiding voor Harry om over zijn pasgeboren zoontje te praten.

Advertentie

Gezin
De vrouw vertelt aan Hello: “Harry vroeg of mijn dochter al wat rustiger is omdat baby’s de eerste 10 weken wat onrustig kunnen zijn. Hij zei dat hij steeds maar aan zijn zoontje begon te wennen en dat Archie perfect past in hun gezin. Harry vertelde dat hij meteen voelde als een onderdeel van hun familie en dat hij zich geen leven zonder hem voor kan stellen.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Hellomagazine.com. Beeld: Getty

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien