Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Prins Louis (1) droeg zaterdag de outfit die prins Harry 33 jaar geleden droeg

De verjaardag van koningin Elizabeth werd zaterdag goed gevierd met een groot feest genaamd Trooping the Colour. Het evenement werd traditiegetrouw afgesloten met de balkonscène, waarbij Louis zijn debuut maakte als prins.

Niet alleen stal hij de harten van de toeschouwers, ook de outfit van zijn oom prins Harry 33 jaar geleden.

Advertentie

Debuten
Hij droeg namelijk exact dezelfde outfit tijdens Harry’s Trooping the Colour-debuut in 1986. Moeder Kate staat bekend om het hergebruiken van kleding uit het royalarchief voor haar eigen kinderen. Ook bij het Trooping the Colour-debuut van prins George in 2015 droeg hij een lichtblauw pakje waar zijn vader William óók 33 jaar geleden in verscheen tijdens zijn debuut.

Gele jurk
Het is ook opvallend dat Kate koos voor een gele jurk en hoed, net zoals prinses Anne dat deed in 1986 en Harry vasthield tijdens het fotomoment. Hoe dan ook, het is Kate erg goed gelukt om het plaatje uit ’86 van Harry en Anne na te bootsen.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: New.com.au. Beeld: ANP

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien