Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Gedonder met de pers: ook prins William en Kate slepen blad voor de rechter

We weten dat Harry en Meghan regelmatig wrijving hebben met de media. Maar ook royals William en Kate zijn er nu klaar mee. Ze slepen het Britse tijdschrift Tatler voor de rechter vanwege een vervelend artikel. 

Dit meldt The mail on Sunday. 

Advertentie

Onjuistheden

Het stel heeft besloten om juridische stappen tegen het blad te nemen vanwege een artikel dat hen niet aanstaat. Kensington Palace kwam met een statement hierover namens William en Kate. “Het verhaal bevat een reeks onjuistheden en valse voorstellingen die niet voor publicatie aan ons zijn voorgelegd”, luidt het bericht.

Catherine the Great

Tatler kwam met een artikel genaamd Catherine the Great’ waarin niet fraai wordt gesproken over de Hertogin van Camebridge. De Britse royals hebben het tijdschrift verzocht het artikel niet te plaatsen. Het zou in het zomernummer afgedrukt worden. Toch geeft het tijdschrift aan achter het verhaal te blijven staan.

‘Lui en boos’

In het artikel wordt gepraat over de reactie van Kate op het vertrek van Meghan en Harry. Zo zou ze ‘lui en boos zijn’ door het vertrek. Kate en William weerspraken dit. Nu de hoofdredacteur van het blad aangeeft toch achter het stuk te staan, slepen de royals het tijdschrift voor de rechter in de hoop dat het artikel toch niet geplaatst wordt.

Ook Harry en Meghan kunnen niet altijd op positieve woorden uit de pers rekenen. Ook hierop kregen zij veel kritiek:


De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Daily mail. Beeld: Brunopress. 

Lees meer

Weekend bezigheid: groene kunstwerkjes achter glas

groene kunstwerkjes

Hou je van groen en doe je mee met de kamerplantentrend, maar dan wél op jouw manier? En ben je een beetje handig? Maak dan deze prachtige groene lijsten om je interieur mee op te fleuren.

groene kunstwerkjes

Dit heb je nodig voor de groene kunstwerkjes

  • •Transparante lijsten van eiken met elastiek: A5 €26,95 / A4 €39,95 / A3 €54,95  (Moebe v
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien