Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Prins William en prins Harry gaan Diana op bijzondere manier herdenken

Twintig jaar geleden kwam prinses Diana om het leven bij een zwaar auto-ongeluk in Parijs. William en Harry maken vandaag bekend dat ze het jaar willen afsluiten met een blijvende herinnering aan hun moeder.

Deze herinnering komt er in de vorm van een herdenkingsbeeld. Daarvoor hebben ze Rank-Broadlet, de beeldhouwer die ook het beeld van koningin Elizabeth en alle Britse munten gemaakt heeft, opdracht gegeven. Dit beeld zal een plek krijgen rond Kensington Palace. Wanneer het standbeeld al zal zijn, hebben ze niet bekend gemaakt.

Advertentie

Herdenkingsjaar
William en Harry kijken erg uit naar de onthulling van het beeld. “Iedereen die Kensington Palace bezoekt kan dan zien wat een fantastische vrouw ze was”, zeggen ze daarover. Ook willen ze iedereen bedanken voor het mooie herdenkingsjaar. “We zijn een paar keer echt geraakt door alle lieve woorden en herinneringen die naar boven kwamen. Mama’s ziel en werk leeft nog steeds verder, zelfs twintig jaar na haar dood.”

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Nieuwsblad.be. Beeld: Twitter.

Weekend bezigheid: groene kunstwerkjes achter glas

groene kunstwerkjes

Hou je van groen en doe je mee met de kamerplantentrend, maar dan wél op jouw manier? En ben je een beetje handig? Maak dan deze prachtige groene lijsten om je interieur mee op te fleuren.

groene kunstwerkjes

Dit heb je nodig voor de groene kunstwerkjes

  • •Transparante lijsten van eiken met elastiek: A5 €26,95 / A4 €39,95 / A3 €54,95  (Moebe v
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien