Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Prins William reageert op nieuwe relatie prins Harry

De relatie van prins Harry en Meghan Markle is er nu al een die de boeken in gaat. Niet alleen Meghan kreeg veel over zich heen, ook prins William was onderwerp van veel roddels.

Zo zou William jaloers zijn op alle aandacht die de nieuw relatie van Harry krijgt. Normaal negeren de broers deze roddels, maar in dit geval wilde William toch zelf ook op de roddels reageren. Kensington Palace brengt namens Willian naar buiten dat hij achter Harry stond toen hij het voor zijn nieuwe vriendin Meghan Markle op wilde nemen. Er is dus geen jaloezie te bekennen. William en Kate zouden Meghan ook al ontmoet hebben en haar een goede match met Harry vinden.

Advertentie

Statement
Begin deze maand bracht prins Harry een officieel statement naar buiten waarin hij aan de pers vroeg om zijn vriendin met rust te laten. Normaal gesproken reageert de koninklijke familie niet op de roddels in de pers, maar omdat zijn vriendin niet meer veilig zou zijn, besloot Harry zijn reactie toch officieel naar buiten te brengen.

BEKIJK OOK DEZE VIDEO:

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]


De leukste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

LEES OOK:

Bron: Elle.nl. Beeld: Brunopress.

Sylvia Witteman: “Ik moffel de grote glasscherf op de grond snel weg”

Sylvia Witteman | Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week doet ze een poging om het huis van haar moeder schoon te maken. 

“Goed nieuws!”, zegt mijn moeder in het verpleeghuis. “Ik mag morgen naar huis!” Een week of vier heeft het wel geduurd voordat ze weer een beetje uit de voeten kon met haar nieuwe heup, maar nu is het toch (bijna) zover. “Stofzuigen en dweilen en zo kan ik voorlopig niet”, zegt ze. “Het zal wel een smeerboel zijn thui

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien