Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Prinses Alexia heeft een nieuw kapsel en het staat haar prachtig

Eerder vandaag werden nieuwe staatsieportretten van de koning, koningin en de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane vrijgeven ter ere van het vijfjarig koningschap van Willem-Alexander. 

Wat viel ons op? Alexia heeft een prachtig nieuw kapsel en heeft flink wat lagen in haar haren laten knippen. Het lijkt door de lichtval wel donkerder van kleur en haar kortere lokken zijn met slag geföhnd. Ze ziet er, zoals altijd, beeldschoon uit:

Advertentie

Beeld © RVD/Erwin Olaf

Beeld © RVD/Erwin Olaf

Ter vergelijking, dit is de laatste keer dat we de prinses in het openbaar zagen, tijdens de jaarlijkse fotosessie in Lech, ongeveer twee maanden geleden:

De nieuwe portretten zijn gemaakt door Erwin Olaf, een van de favoriete fotografen van de leden van het koningshuis.

Blouses

Nog meer leuke feiten: op onderstaande foto draagt kroonprinses Amalia, rechts, een blouse van de H&M, terwijl Alexia op links een blouse draagt uit een iets eh, andere prijsklasse zeg maar. Haar blouse is van Valentino die beginnen bij een paar honderd euro. Het kledingstuk is geleend van koningin Máxima, weet onze eigen Máxima-vlogger Josine op haar eigen website Modekoningin Máxima.

Beeld © RVD/Erwin Olaf

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

De prinsesjes lenen wel vaker spullen van hun moeder, zo vertelt Josine:

Bron: RVD, Koninklijkhuis.nl, Modekoningin Máxima. Beeld: ANP, Instagram.

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien