Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Prinses Amalia gespot tijdens debat in Tweede Kamer

Prinses Amalia is donderdagmiddag op een bijzondere plek gespot. De dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima werd namelijk gezien op de publieke tribune van de Tweede Kamer. 

De 16-jarige Amalia was in het bijzijn van twee vrienden.

Advertentie

Bliksembezoek
Prinses Amalia werd door bezoekers van de Tweede Kamer gespot op de publieke tribune. Ze volgde de regeling van werkzaamheden tijdens een debat. Kort daarna zou ze volgens de andere bezoekers weer zijn vertrokken. Waarom ze precies in de Tweede Kamer aanwezig was, is onbekend.

Interesse in politiek
Wel meldt een woordvoeder van de Rijksvoorlichtingsdienst dat prinses Amalia een ‘grote interesse’ in de politiek heeft. “Ze is al meerdere keren langs geweest bij dergelijke activiteiten’’, laat een woordvoerder aan het AD weten.

Stadionformule
Normaliter mogen de Oranjes niet in de privésfeer worden vastgelegd. Maar omdat Amalia op de publieke tribune zat gold de ‘stadionformule’. Deze formule houdt in dat wanneer men overduidelijk kan zien dat er een lid van het Koninklijk Huis aanwezig is op een publieke plek, negeren van die persoon onmogelijk is.

En dat is te zien op Twitter, waar direct over de aanwezigheid van de prinses gesproken wordt.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: AD. Beeld: ANP

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien